mennyei

2019.09.08. 19:24

„Góllal kezdtük a meccset, utána leültünk, mint az iszap.”

A megyei II. osztályú bajnokság Nyírerdő csoportjában vasárnap hét mérkőzést játszottak.

Fotó: Illusztráció: Pusztai Sándor

Őr-Pátroha 3-1 (1-0)

Őr, 120 néző, v.: Szabó I.

Őr: Oláh-Szabó V., Deme, Varga, Kézi (Szabó A.), Tisza, Erdei, Szabó L. (Bencze), Tóth, Kósa, Kendl. Edző: Kálmándi Bertalan.

Pátroha: Szabó-Kalu, Mozga, Mikó (Molnár A.), Balogh G. (Szirmai), Balogh S. (Boda), Kovács Sz. (Fedor), Kovács D. (Rácz), Molnár V., Csépke, Varga. Játékos-edző: Vitalij Minyin.

Gól: Deme 2, Kézi, illetve Kalu (11-esből). Kiállítva: Tóth (65. p.). Ifi: 11-0.

Kálmándi Bertalan:- Nagyot alakított a csapatom, küzdeni tudásból ötösre vizsgáztak. Még úgy is, hogy az utolsó 25 percet emberhátrányba játszottuk. Gratulálok csapataink győzelméhez. A vajai Tisza családnak és őri Sepa családnak részvétét fejezi ki a csapat.

Vitalij Minyin:- Az első félidőben két szabályos gólunkat is elvették, a második félidőt hét játékossal kellett volna befejezni a hazaiaknak...

Ladányi TC-Nyírmada 3-5 (3-4)

Mezőladány, 150 néző, v.: Kertész.

Ladányi TC: Fejér-Deskó, Árva, Jeney (Szilágyi G.), Galambos (Balogh K.), Révész, Szilágyi D., Kovács D., Balogh M. (Balogh L.), Demeter (Cser), Pólyán. Edző: Sütő János.

Nyírmada: Csiki G.-Pál (Dancs), Barkasz, Szikszai, Baráth, Juhász, Tóth A., Ponczók, Farkas, Makula (Stummer), Csiki M. (Váradi). Játékos-edző: Szőke István.

Gól: Deskó 2, Kovács, illetve Makula 3, Csiki M. 2. Ifi: 2-3.

Sütő János:- A mérkőzés elejébe rendesen belealudtunk, ellenfelünk úgy vezetett 3-0-ra, hogy szinte labdába se értünk. Innen próbáltunk felállni, de az újabb védekezési hibák eldöntötték a mérkőzést. Jövő héten ettől sokkal jobban kell játszanunk.

Szőke István:- Az első húsz percben szerzett 3-0-ás előnyünk kissé könnyelművé tette a csapatot, amivel megnehezítettük saját dolgunkat. Ettől függetlenül győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok a fiúknak!

Nyírkarász-Ajak 3-2 (0-1)

Nyírkarász, 150 néző, v.: Ignéczi.

Nyírkarász: Molnár-Ujj Gy., Király, Horváth J. (Szarvas), Csehil (Lovas), Bombera (Vida), Baksa, Deák (Liptai), Rákóczi, Tóth T. (Jaczina). Edző: Tóth Tibor.

Ajak: Leskovics-Dobrai (Dankó), Sütő, Iski, Balogh T., Kovács L., Bíró, Balogh T., Szopkó, Czvik, Harakály. Megbízott edző: Spanyol Dezső.

Gól: Baksa, Lovas, Rákóczi, illetve Balogh T., Balogh T. Ifi: 11-4.

Tóth Tibor:- Először is gratulálok ificsapatunk meneteléséhez. Az első félidőben öregfiúk mérkőzésen éreztem magam, de a második félidőben hamar 3-1-es előnyre tettünk szert. Sajnos a végén kicsit kiengedtünk. A győzelmet a nemrég műtött Nagy Balázs játékosunknak ajánljuk. Néha jó lenne hallani a szurkolóktól, hogy hajrá Karász...

Spanyol Dezső:- A hazai csapat jobban használta ki lehetőségeit. Az utolsó pillanatokban rossz döntéseket hoztunk, ezért tudtunk csak két gólt rúgni, pedig az első félidőben eldönthettük volna a találkozót. Nem érdemeltünk vereséget, további sok sikert a Nyírkarásznak.

Szabolcsveresmart-Berencs FC 0-3 (0-1)

Szabolcsveresmart, 250 néző, v.: Vasas.

Szabolcsveresmart: Csernyu-Sajtos (Szoboszlai), Patai, Szemán, Jónás, Nagy R., Bandor, Rostás(Pálinkás), Demeter, Megyesi, Szidor (Horváth). Edző: Tara Sándor.

Berencs FC: Kromplák-Zsoldos, Baráth, Kóka S., Kovács Cs. (Kóka K.), Gábor, Farkas, Kállai, Baglyos, Rácz, Szabó Á. (Ladányi) Edző: Gulácsi Zoltán.

Gól: Ladányi 2, Kóka S. Ifi: 1-5.

Tara Sándor:- Játékunk egyenlő volt a nullával, remélem jövő héten kicsit komolyabban vesszük.

Gulácsi Zoltán:- Gratulálok a csapat minden játékosának! Megérdemelten nyertünk és vittük el a három pontot.

Fényeslitke-Dombrád 0-3 (0-1)

Fényeslitke, 80 néző, v.: Resán.

Fényeslitke: Márta-Gyüre G., Nagy M. (Arnóczki), Jenei, Rusznák (Nagy Z.), Erőss, Kovács J., Gyüre G., Miskolczi Á., Kovács L. (Gégény), Toma (Nagy B.). Játékos-edző: Nagy Zoltán.

Dombrád: Szabolcsi-Molnár T. (Fábián), Birke, Kovács E. (Orosi), Borbély, Horváth N., Sándor(Czap), Hornyák, Molnár P., Méhész, Hajdú (Illés). Edző: Tóth János.

Gól: Kovács E. 2, Czap. Ifi: 3-1.

Nagy Zoltán:- A vendégek rendkívül jól vezették a kontrákat, amiből eredményesek tudtak lenni. Mi viszont, ha helyzeteinket nem tudjuk gólokra váltani, addig más eredmény nem születhet. Gratulálok a Dombrádnak!

Tóth János:- Sokkal jobb ez a Fényeslitke, mint amit a tabella mutat. Bátran felvállalták a támadójátékot és az első félidőben közelebb is voltak a gólhoz, mint mi. Jókor szereztük a gólokat és a második félidő képe alapján véleményem szerint megérdemelten nyertünk. További sok sikert a Fényeslitkének!

Gyulaháza-Gergelyiugornya 3-0 (2-0)

Gyulaháza, 130 néző, v.: Tordai.

Gyulaháza: Bandor-Szikszai, Bálint, Horváth M., Tóth F. (Torma), Lakatos (Savrnoh), Tóth D., Csercsa, Kozma, Gáti (Németh), Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Gergelyiugornya: Vass-Balogh T., Baráth, Mándi, Peregrin, Balla (Lakatos), Balázs (Kovács), Oszicsánszky (Czirják M.), Bicskó, Csonka, Csonka, Danku. Edző: Czirják József.

Gól: Lakatos, Tóth F, Tóth D. Ifi: 11-1.

Bardi Béla elnök:- A mérkőzésen csak a győzelem számított, minden alárendeltünk annak, hogy meglegyen a három pont. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert az Ugornyának!

Czirják József:- Vasárnap esélyünk sem volt a győzelemere, így nem maradt más, mint gratulálni a Gyulaházának.

Ópályi-Vaja 1-2 (1-1)

Ópályi, 100 néző, v.: Nagy F.

Ópályi: Bartha-Papp (Kalucza), Rácz P., Bálint, Máté, Fodor, Rácz Zs., Szender, Bartha M. (Balogh), Rácz D., Jónás. Edző: Kósa József.

Vaja: Vakarcs-Lakatos, Borsi, Jávor, Soltész, Zakor J. (Sándor), Pásztor, Mocsár (Simák), Mulutó, Zakor G., Soltész (Lénárt). Edző: Kiss Attila

Gól: Bálint, illetve Zakor J. 2. Ifi: 0-9.

Kósa József: – Döntetlen szagú mérkőzés volt, végig partiban voltunk a vendégekkel, sajnos egy hiba eldöntötte a három pont sorsát. Tűz és akarat nélkül sajnos csak ennyire vagyunk képesek. Ettől sokkal több kell a folytatásban.

Kiss Attila: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Góllal kezdtük a meccset, utána leültünk, mint az iszap. A második félidőben a csapat összekapta magát és megszereztük a győzelmet. A játékvezető nem volt a helyzet magaslatán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában