Aerobik

2019.10.03. 10:37

Újra nyíregyházi kupaforduló

Az aerobikosok színe-java a Continental Arénában versenyez.

A Flexi-Team Budapesten is jól szerepelt

A közelmúltban Budapesten rendezték meg az aerobikosok első őszi eseményét, a Sinkófitness Kupa Mozgásfesztivált. A viadalon serdülő és ifjúsági versenyzők mérték össze tudásukat négy formációban és két kategóriában.

A Flexi-Team kiválóan szerepelt a versenyen, és már jön is az újabb kihívás: október 5–6-án immáron negyedik alkalommal lesz házigazdája a Magyar Kupának. A nyíregyházi Continental Arénában 24 egyesület 284 egysége vesz majd részt. A soron következő forduló azért is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy kik jutnak a Magyar Kupa döntőjébe.

A Flexi-Team Budapesten is jól szerepelt

Nemes kezdeményezés

– Nagyon jó szülői háttér van mögöttem, és egy remek versenyzőgárda, akik mindent elkövetnek azért, hogy Nyíregyházát, a sportágat és egyesületünket méltón képviseljék – mondta az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Magyar D. Judit, a Flexi-Team vezetője. – Nagyon lényeges, hogy egyesületünk a fogyatékkal élő gyerekek felkarolását is fontosnak tartja, ők is bemutatóznak hétvégén, mi pedig az eseményre gyártott karkötőkből származott bevétellel szeretnénk segíteni a versenyzésüket.

Aerobik: Sinkófitness Kupa Mozgásfesztivál

A Flexi-Team eredményei

Basic UP4 csapat: Bosánszky Eszter, Erdei Luca, Kozák Panna, Támba Csenge – bronz minősítés. Basic UP4 trió: Bosánszky Eszter, Erdei Luca, Támba Csenge – ezüst minősítés. Basic UP4 páros: Erdei Luca, Támba Csenge – arany minősítés, Bosánszky Eszter, Kozák Panna – ezüst minősítés

Basic UP4 egyéni: Támba Csenge – arany minősítés. Challenge UP3 csapat: Arany Viktória, Dankó Eszter, Farkas Kitti, Gadányi Emma, Nagy Réka – arany minősítés. Challenge UP3 trió: Arany Viktórika Zselyke, Dankó Eszter, Nagy Réka – ezüst minősítés. Challenge UP3 páros: Farkas Kitti, Gadányi Emma – arany minősítés, Dankó Eszter, Nagy Réka – ezüst minősítés. Challenge UP3 egyéni: Gadányi Emma – arany minősítés, Dankó Eszter – bronz minősítés, Nagy Réka – arany minősítés. Challenge UP2 csapat: Horváth Míra, Kazsuk Hanna, Laczi Vanda, Tatár Csenge, Vizlovszky Emese – arany minősítés

Challenge UP2 trió: Kazsuk Hanna, Laczi Vanda, Vizlovszky Emese – ezüst minősítés

Challenge UP2 páros: Kazsuk Hanna, Tatár Csenge – bronz minősítés, Horváth Míra, Laczi Vanda – bronz minősítés

Challenge UP2 egyéni: Kazsuk Hanna – bronz minősítés, Horváth Míra – ezüst minősítés

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában