Mennyei megyei I.

2019.11.23. 12:30

Pontokkal gazdagodott a Terem és a Nyírmada

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának versenybizottsága a legutóbbi ülésén több kérdésben is döntött, ezen belül két óvásnak helyt adott, egyet elutasított.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 13. fordulójában a Balkány a Kisvárda II.-t fogadta és 5–1-es vereséget szenvedett. A hazaiak arra alapozva nyújtottak be óvást, hogy szerintük a várdaiaknál a megengedettnél több, az első csapatból visszajátszó futballista lépett pályára. A versenybizottság elutasította az óvást, a Kisvárda nem szegte meg a szabályt.

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportjának 13. fordulójában a Terem edzője, Képíró Dániel már a mérkőzés utáni nyilatkozatában is azt kifogásolta, hogy a Kölcse egyik játékosa jogosulatlanul szerepelt, és emiatt megóvják a meccset. Ez meg is történt, és sikerrel járt a csapat. A Terem a pályán 5–2-re kikapott, ám a versenybizottság döntése értelmében 3–0-s gólkülönbséggel megkapta a három pontot.

Túl fiatal volt a játékos

A Demecser is elbukott három pontot, miután a Nyírmada sikeresen megóvta az ellenük játszott mérkőzést a Nyírerdő csoport 14. fordulójában. A Demecser – amely egyébként 3–0-ra megnyerte volna a meccset – a 89. percben becserélt egy 16 évnél fiatalabb játékost, ami nem megengedett.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában