Sényő-Carnifex FC

2020.03.10. 10:11

Jó kapuba került az egyetlen gól

A Sényő-Carnifex FC a védjegyévé vált szögletvariációval nyert Tállyán.

Gagyi Sándor

Fotó: Pusztai Sándor

Noha a sorsolás szerint már ősszel elkezdődött a tavaszi idény, hétvégén az idei első tétmeccsét játszotta a Sényő. A Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes eredményesen nyitotta az évet, 1–0-ra nyert Tállyán.

– Győzelemmel folytattuk az ősszel elkezdett tavaszt – értékelt Fiumei Viktor. – Mindenki nagyon várta, hogy újra tétmeccset játsszon, nagyon hosszú volt ez a felkészülés.

Gagyi Sándor
Fotó: Pusztai Sándor

Magukra húzták az ellenfelet

– Úgy láttam, hogy nagyobb elánnal vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, és a tizennyolcadik percben jött a már-már védjeggyé vált, szögletvariációból szerzett Kapacina-gól – folytatta. – Ezután kicsit magunkra húztuk az ellenfelet, amelyet nagyon tolt a szél, és sok szögletet rúgott. A második félidőben már nem nagyon alakult ki minőségi játék, inkább a küzdelem dominált. A Tállyának egy nagy helyzete volt, de Gagyi Sanyi a helyén volt, és szépen védett. Tipikus egygólos mérkőzés volt, szerencsére azt az egyet mi szereztük. A nagyobb lehetőségek alapján teljesen megérdemelten nyertünk.

Az immáron negyedik helyen álló Sényő a következő fordulóban szabadnapos (az Ózd kizárásával minden héten van egy pihenő együttes), így legközelebb március 22-én játszik a DEAC vendégeként. A csapat hazai pályán április 5-én meccsel először, akkor a Balassagyarmatot fogadja.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában