megyei II.

2021.04.23. 09:37

„Szomszédvári rangadó, minden megtörténhet” – Tippeltek a szakvezetők

A labdarúgó megyei II. osztály 23. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: KM-archív, Pusztai Sándor

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Czine Máté, a Nyírcsaholy edzője.

Csengersima (2.)–Milota (12.): – A simai csapat az ellenünk elszenvedett vereség óta eléggé összekapta magát. Mindenképp ők az esélyesek.

Tisztaberek (8.)–Nagydobos (5.): – A vendégcsapat feledtetni akarja a hétvégi vereséget, viszont Oroszi Pistiék otthon biztos nem adják könnyen magukat. Egy jó mérkőzésen nyernek a vendégek.

Sonkád (13.)–Nyírbátor (1.): – A sonkádi csapatnak mindenképpen erőt adott az, hogy minket le tudtak győzni. Küzdeni akarásuk látszik és látszani is fog. Viszont ez a Nyírbátor egy jó csapat, vendégsikert várok.

Encsencs (6.)–Szatmárcseke (7.): – Encsencsen évek óta minden csapatnak nehéz nyernie. Most sem lehetne ez másképp. Viszont én azt mondom, a Szatmárcseke pontosan fog hazatérni.

Nábrád (14.)–Vámosoroszi (3.): – Egy kiesés elől menekülő és egy dobogóért küzdő csapat mérkőzése. Győznek a vendégek.

Nyírvasvári (4.)–Nyírcsaholy (11.): – Az elmúlt két hétvégén gyengébb teljesítményünk miatt vereséget szenvedtünk, viszont előtte bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk bárkit megverni. Szeretnénk gyarapítani pontjaink számát, viszont ehhez lesz egy-két szava a Vasvárinak is. Nagyon nehéz és jó mérkőzésre számítok.

Az Ópályi és a Kocsord szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője.

Fényeslitke (8.)–Pátroha (5.): – Saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy a Fényeslitke otthon elég veszélyes ellenfél, úgy érzem, hogy a hazai pálya előnye döntetlent hozhat neki.

Szabolcsveresmart (12.)–Kék (9.): – Drukkolok Fabók Istvánnak egy jó eredmény eléréséhez, viszont Szabolcsveresmarton nem könnyű nyerni.

Jéke (13.)–Őr (14.): – A Jéke az utóbbi időben elmozdult a kieső helyről, ez egy ki-ki meccs lesz számára, úgy gondolom, élni fog a lehetőséggel, hogy tovább növelje pontjai számát.

Tiszakanyár (3.)–Nyírmada (15.): – A Tiszakanyár az egyik legszervezettebb csapat ebben az osztályban, biztos hazai győzelmet tippelek.

Záhony (4.)–Tuzsér (6.): – Szomszédvári rangadó, a Záhony a jelen, a Tuzsér a jövő csapata. Úgy érzem, ha szoros meccsen is, de a Záhony otthon tartja a három pontot.

Vaja (2.)–Dombrád (16.): – A Vaja az egyik legjobb csapat a csoportban, nem hiszem, hogy Dombrád most növeli pontjai számát. Biztos vajai győzelmet gondolok.

Újdombrád (7.)–Ladányi TC (10.): – Az Újdombrád újonccsapatként nagyon jól szerepel a bajnokságban, kellemetlen ellenfél mindenki számára. Hazai győzelmet tippelek.

Nyírkarász (11.)–Gergelyiugornya (1.): – Biztos, hogy Tóth Tibi valamit ki akar eszelni ellenünk, de nekünk már nem nagyon szabad hibázni. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképpen győzni szeretnénk.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Németh Attila, az Apagy edzője.

Tiszavasvári (5.)–Tiszalök (7.): – Szomszédvári rangadó, minden megtörténhet.

Biri (8.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.): – Talán a szokatlan pálya az, ami hátráltathatja a vendégek játékát, de elhozzák a három pontot.

Kálmánháza (9.)–Kótaj (1.): – Szurkolok a hazaiak pontszerzésének, de nagyon nehéz dolguk lesz. Masszív csapat a Kótaj, céljai vannak, így biztos mindent megtesz a győzelemért.

Nagykálló (10.)–Nyírbéltek (14.): – A hazaiak otthon veszélyesek, gólképesek. A Nyírbélteknek nagyot kell játszania, ha pontot szeretne rabolni.

Rakamaz (6.)–Kállósemjén (2.): – A hazai pálya sok mindenben főszereplő lehet. A Rakamaz képes lehet pontot, pontokat szerezni.

Nyírlugos (12.)–Levelek (15.): – A Lugos jól igazolt a télen, ráadásul előre. Úgy gondolom, nagy bravúr kellene a leveleki játékosoktól, hogy ennyi kihagyás után idegenben pontot szerezzenek.

Geszteréd (11.)–Apagy (4.): – Geszteréden sosem játszottunk könnyű meccset, tudjuk, hogy nem lesz egyszerű feladat, több tényező miatt is. A hazaiak otthon teljesen más arcukat mutatják. A három pontért utazunk.

A Nyíribrony szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában