ökölvívás

2021.10.26. 09:21

Beri Kevin ötödik az Európa-bajnokságon

A montenegrói Budvában véget ért az ifjúsági ökölvívók Európa-bajnoksága.

KM

Beri Kevin

Fotó: boxing.hu

Az NYVSC-Big Boxing színeit a 86 kilósok között képviselte Beri Kevin. Nagy Lajos tanítványa az első meccsen egy koszovói ellenfelét győzte le. A négy közé jutásért pedig egy cseh bunyós ellen lépett szorítóba.

– Kevin nagyon jó érzékű ökölvívó, és a vereség ellenére kibokszolta magát, büszkék vagyunk rá. A cseh kapott egy intést a második menetben, a harmadikban is sokat menekült, de ekkor a bírók nem adtak neki egy újabbat sajnos – nyilatkozta Varsányi Áron, a magyar szakmai stáb egyik edzője. Kevin így végül az ötödik helyen zárt.

Az ifik itthon vannak, a felnőttek pedig Belgrádban a férfi világbajnokságon. Köztük van Kovács Richárd (63,5 kg), a nyíregyházi Big Boxing kiválósága. Megvolt a sorsolás, Ricsi néhány napot edzhet csak, mert az első fellépése október 30-án, szombaton lesz. Lehetett volna szerencsésebb is a sorsolása, mert a mexikói Cesar Morales lesz az ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában