Röplabda

2022.01.21. 18:06

Két játékost szerződtetett a Fatum-Nyíregyháza

Mindkét röplabdázó ismert a hazai röplabdázásban.

A Fatum-Nyíregyháza vezetősége az elmúlt napokban azon dolgozott, hogy megerősítse a csapat keretét, ennek eredményeként pénteken két játékos szerződtetését jelentette be a klub. Ana Tiemi távozása és Genesis Francesco sérülése miatt szükség volt egy feladóra, akit Marija Cicic személyében találtak meg. A 22 éves, 186 cm magas, magyar állampolgársággal rendelkező játékos tavaly Békéscsabán szerepelt, előtte volt a Haladás és az MTK röplabdázója is, legutóbb Szlovéniában játszott.

Feladóátló posztra érkezett a szerb Ivana Radonjics, aki szintén ismerős lehet a honi röplabdabarátoknak: a 30 éves, 186 cm magas játékos a 2014–2015-ös idényben a Békéscsaba röplabdázójaként lett magyar bajnok. Az előző évben a Partizan Belgrádban szerepelt, pályafutása során légióskodott Olaszországban és Romániában is. Most Szabadkáról érkezett Nyíregyházára, és a tervek szerint már a hétfői bajnokin pályára lép a Fatumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában