Szparika

2022.01.10. 09:50

Ők az új arcok a keretben - A Szpari is készül az edzőtáborozásra

Kazah, orosz és koszovói csapat ellen is pályára lépnek.

KM

Kovács Ádám visszatért

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

 Új tagokkal kezdte meg a felkészülést egy hete a Nyíregyháza Spartacus második vonalbeli focicsapata. Néhány fiatal focista felkerült a felnőttkeretbe, és új játékosok is érkeztek. 

Kovács Ádám nem ismeretlen, hiszen tíz esztendeje már focizott a Szpari mezében. A tizenkilenc esztendős Debreceni Zalán fél évre érkezett a Haladástól. Yasin Hamed igazoltan van távol, hiszen tagja az Afrikai Nemzetek Kupájában szereplő szudáni válogatottnak. 

 

Szerdán utaznak 

 

Feczkó Tamás irányításával hétfőn és kedden még itthon készül a csapat, majd a kisvárdaiakhoz hasonlóan törökországi edzőtáborozásra utazik. Remélhetőleg remek körülmények között folytathatják majd az itthon elkezdett munkát. A tervek szerint több edzőmeccset is játszanak majd a piros-kékek. Az ellenfelek között van a kazah első ligában tizenegyedik Atyrau FK együttese, miként az orosz másodosztályban ötödik SKA Habarovszk. Ugyancsak a tervezett ellenfelek között van a koszovói élvonalban harmadik helyen tanyázó FC Ballkani. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában