Szparika

2022.01.17. 09:55

Üzbég csapattal ikszelt a Szpari

Kapusposzton változás a kisvárdaiaknál, akik a tengerben is megmártóztak.

KM

A fehér mezes Szpari is túl van az első edzőmeccsen

Fotó: klub

A hét végén sem tétlenkedtek a törökországi edzőtáborban a megyénkbeli focicsapatok játékosai. A Sidében gyakorló Kisvárda Master Good élvonalbeli focistái vasárnap délelőtt is edzettek, például erősítő gumikötél segítségével is. A gyakorlást követően regenerálásként ismét a tengerpartra mentek a focisták. Délután nem volt edzés, a pénteki felkészülési mérkőzést értékelte ki a szakmai stáb. 

Változás történt a keretben, hiszen távozott Németh Márk kapus, akinek a helyére Hihajlo Hotra érkezett Ungvárról. Ő is kint van az edzőtáborban. Elköszöntek a várdaiak Jele­nák Richárdtól, aki kölcsönben eddig is a Csíkszereda együttesében szerepelt. 

Kedden újabb edző­meccs jön, mégpedig a cseh Banik Ostrava ellen. A harmadik találkozó ellenfele változott: a kazah belpolitikai helyzet miatt egy azeri együttes, a Sabah FK lesz az ellenfél pénteken. 

Szintén Sidében készül a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II.-es együttes szombaton lejátszotta első kinti találkozóját. Az üzbég élvonalbeli Navbahor Namangan elleni meccs gól nélkül ért véget. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában