Szpari

2022.07.14. 17:23

Döntetlen a második mérkőzésen

Szünetben sort cserélt a Szpari és Gresó révén sikerült egyenlíteni.

Izgalmas pillanat a kapu előtt

Forrás: nyíregyházaspartacus.hu

Labdarúgás. Túl van a második felkészülési meccsén a szlovéniai Zrecében edzőtáborozó a Nyíregyháza Spartacus. A mieink  szerdán a szlovén második ligás NK Alumiij vendégei voltak. Az első félidő jó iramot hozott, a játékrész zömében a nyíregyháziak domináltak, helyzeteket alakítottak ki, ám a kaput nem sikerült bevenni, egyszer a felső léc mentett a hazaiaknak. Az új igazolás Nikola Pantovics bő negyedóra után rúgást kapott a lábára ezért le kellett cserélni.
A második félidő elején az előző szezonban még élvonalbeli szlovénok egy gyors kontra végén vezetéshez jutottak. A nyíregyháziak egyenlíteni tudtak Gresó Mátyás lövése után a labda a kapufáról vágódott a hálóba. Ezt követően is a mieink játszottak fölényben ám több gól már nem született.

 

Edzőmeccs

NK Aluminij–Spartacus 1-1 (0-0)
Nyíregyháza Spartacus, 1. félidő : Nagy – Farkas, Papucsek, Baki,, Jánvári, Márkus, Szerető, Pantovic (Gresó 18.(Oláh 75.), Vass, Adamcsek, Novák. 2. félidő: Fejér - Szokol, Gengeliczki, Szűcs, Deutsch, Sigér, Pataki, Girdán (Kardos), Artner, Gresó, Kovács Á. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Gól: Ciganovics (47.), illetve Gresó (60.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában