NB III.

2022.07.04. 12:18

Erősebb ellenfelekkel találkozott a Sényő és a Kisvárda II.

A Sényő NB I.-es, a Kisvárda II. osztrák együttessel játszott.

KM

Fotó: illusztráció: pixabay

A hétvégi felkészülési mérkőzések sorából az NB III.-as csapataink sem maradtak ki. A Sényő-Carnifex FC programja nem a tervek szerint alakult, ugyanis a DVSC II. helyett végül a Loki nagy csapatával találkozott Pallagon. A meccsen nem történt meglepetés, az immáron Joao Janeiro irányította NB I.-es gárda fölényben játszott, és magabiztosan nyert. A sényőieknél fiatal próbajátékosok mellett bemutatkozott egy új igazolás, a nyíregyházi nevelésű, legutóbb Cigándon futballozó Matyi Zoltán. 

Pályára lépett az Ausztriában edzőtáborozó Kisvárda II. is. A szabolcsi alakulat tovább fiatalodott a nyáron, így is megnehezítette az osztrák másodosztályban szereplő ellenfele dolgát. Egygólos hátrányból egyenlítettek a várdaiak, később is volt nagy helyzetük, valamint tizenegyest is hibáztak, míg a hazaiak pontosabbak voltak a befejezéseknél. A kisvárdai gárda pénteken újabb meccset játszik Ausztriában. 

Felkészülési mérkőzések 

DVSC–Sényő 8–0 (4–0) 

Sényő: Szondi (Gagyi) – Matyi (Ignéczi, Mányi), Klepács, Bodó, Farkas, Fabu (Orosz), Fenyőfalvi, Schmidt (Barta), Jócsák (Kapacina V.), Vámos (Pataki), Kapacina K. (Toldi). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László. Gól: Sós, D. Babunszki 2-2, Charleston, Szécsi, Bévárdi, Rácz. 

Lafnitz (osztrák)–Kisvárda II. 3–1 (0–0) 

Kisvárda II.: Perehanec – Hricu (Zizics), Vilivald, Rubus (Kobalas), Sikorszki, Kirjuhin, Bíró, (Adu), Simon (Bjelalov), Honcsar (Barabás), Heles (Poludnjak), Bokor (Avetiszjan). Edző: Kocsis János. Gól: Bíró. 
A jegyzőkönyv forrása: kisvardafc.hu 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában