Röplabda, Fatum-Nyíregyháza

2023.04.13. 13:53

"Nem mi voltunk az oroszlánok"

Fotó: Dodó Ferenc

Mint arról már beszámoltunk, a Fatum-Nyíregyháza elveszítette a Vasas elleni elődöntő második mérkőzését is.

Az első szett az előzetes erőviszonyoknak megfelelően alakult és a fővárosiak könnyedén szerezték meg a vezetést. A második játszmában a hazaiak agresszív szerváival meggyűlt a címvédő nyitásfogadóinak a baja, ráadásul a Vasas játékosai sok ki nem kényszerített hibát is elkövettek, így az ezt kihasználó szabolcsiak egyenlítettek. A harmadik felvonásban újra a vendégek akarata érvényesült és simán szerezték meg újra a vezetést, és bár a nyíregyháziak a negyedik játszmában nagyot küzdöttek, nem tudták megakadályozni a Vasas újabb győzelmét.

– Megmutattuk mindkét arcunkat, a második szettben nyújtottuk azt, amit mindig szeretnénk látni, agresszív nyitásokkal és jó támadásbefejezésekkel. A harmadik játszmára aztán visszaestünk, a negyedikben pedig hiába múltuk felül több játékelemben is a Vasast, a végén nem mi voltunk az oroszlánok a pályán – értékelte a találkozót Tomás Varga, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője.

A párharc harmadik és remélhetőleg nem utolsó találkozóját vasárnap játsszák a felek a Folyondár utcában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában