Labdarúgás, NB III.-as osztályozó

2023.06.04. 19:54

Súlyos vereséget szenvedett a Kállósemjén

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnok nyolc gólt kapott az NB III.-as osztályozó első mérkőzésén a REAC otthonában.

A Budapest bajnokság második helyezettje, az egykor élvonalban is szereplő REAC otthonában lépett pályára az NB III.-ba jutásért kiírt osztályozó első mérkőzésén a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnok Kállósemjén együttese. Alaposan bekezdtek a hazaiak, szűk negyedóra alatt hármat berámoltak, amelyet újabb tizenöt perc elteltével még megfejeltek eggyel. Fordulás után Gömze, majd Hamza találataival szépítettek a vendégek, erre aztán újabb három hazai találat következett, amely el is döntötte a találkozó sorsát és rákospalotaiak ezzel már féllábbal az NB III.-ban érezhetik magukat. A visszavágót jövő vasárnap Kállósemjénben rendezik. 
Labdarúgás: osztályozó az NB III.-ba jutásért, 1. mérkőzés
REAC–Kállósemjén 8–3 (4–0)
Budapest, Budai II. László stadion, v.: Horváth T. REAC: Dulka – Gulyás, Pölöskei, Horváth Krisztián, Kaszala (Faragó), Lakatos Z. (Horváth Kálmán), Nagy (Tóth), Pantelis, Csernák, Micheller (Markos), Újvári. Edző: Dinka Balázs. Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Marozsán (Fodor), Hegedűs, Hamza, Szabó (Vass), Danó, Pekk, Lakatos B., Gömze, Kornutjak (Gyulai). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Gól: Kaszala 3, Lakatos Z. 2, Pantelis, Tóth, Horváth, illetve Hamza 2, Gömze.
Vologyimir Ovszijenko: – A REAC a játék minden elemében felültmúlt bennünket. Ettől függetlenül büszke vagyok a játékosaimra, mert kitettek minden a pályára. Jövő héten hazai pályán megpróbáljuk a lehetetlent. Várjuk lelkes drukkereiket a mérkőzésre, nagy szükségünk lesz a segítségükre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában