Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.08.27. 10:37

"Bosszant, hogy a kidolgozott helyzeteink ellenére sem tudtunk betalálni"

A DVTK magabiztosan nyerte meg a Kisvárda elleni meccset.

Gerliczki Máté bízik a jobb folytatásban.

Fotó: Koncz Márton

Szergej Kuznyecov, a DVT vezetőedzője: – Az első félidőben szinte mindent meg tudtunk valósítani abból, amit elterveztünk. Uraltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda, a lehetőségeinkből pedig kettőt is sikerült gólra váltanunk. Boldog vagyok, mert a szurkolóink megérdemelték már ezt a hazai sikert. Voltak a meccsnek nehéz pillanatai, hiszen a Kisvárda kétgólós hátrányban sem adta fel, mindezek ellenére a győzelmünk jogos, megdolgoztunk érte. 

Gerliczki Máté, a Kisvárda megbízott edzője: – Igyekeztünk megszervezni a védekezésünket, nem akartunk úgy járni, mint Debrecenben. Ez hagyott kívánnivalót maga után. A szünet után próbáltuk a szabadon hagyott területeket támadni. Lényegében annyi volt a csapatok közötti különbség, hogy a Diósgyőr az első félidőben két helyzetét is gólra váltotta. Bosszant, hogy a kidolgozott helyzeteink ellenére sem tudtunk betalálni. Dolgozunk tovább.

Ötvös Bence, a Kisvárda labdarúgója:– Megint adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfelünknek. Onnantól kapaszkodnunk kellett, s bár volt néhány helyzetünk, amit gólra válthattunk volna, de nem találtunk be. Tudtuk, hogy a diósgyőriek támadólag lépnek majd fel, és mindig volt is egy szabad emberük, akivel megbontották a védelmet, ezzel pedig megnyerték a meccset. Próbáltuk kipréselni magunkból a maximumot, ám ezúttal csak ennyi volt bennünk.

Ammennyiben minden a terveknek megfelelően alakul, akkor a Kisvárda szeptember 1-jén, pénteken végre valahára hazai pályán játszhat, bár túlságosan könnyű dolga nem lesz, az idényt viszonylag jól kezdő Újpest vendéglátójaként. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában