Szpari

2023.08.22. 11:30

Két Szpari játékos is a forduló válogatottjában

Hangzatos célok helyett inkább csendben dolgoznak.

Szon.hu

Novák Csanád idénybeli első gólját szerezte a Győrellen

Forrás: nyíregyházaspartacus.hu

Mint arról beszámoltunk , a Nyíregyháza Spartacus  3-2-re legyőzte az addig hibátlan Győrt az NB II. 5. fordulójában, ezzel veretlenül áll az a tabella hetedik helyén. A találkozón  Novák Csanád már  az első percben  megszerezte a vezetést, megadva ezzel az alaphangot a folytatásra. Teljesítményét hetes osztályzattal honorálta a Nemzeti Sport , amellyel bekerült a forduló válogatottjába, mint ahogy a hat pontos és a találkozón szintén gólt szerző  Farkas Balázs is.  

– Vártam már az első gólomat, hiszen korábban is voltak már helyzeteim – nyilatkozta az országos sportlapnak a játékos, majd szót ejtett a csapatot irányító új szakmai stábról is.  – Az új szakmai stáb más szemléletet hozott: nagy a fegyelem, kőkeményen dolgozunk, remekül felkészülünk  taktikailag is minden meccsre. Nyíregyházán ez a harmadik  idényem,  most hangzatos célok  helyett inkább csendben dolgozunk, s nem a feljutása téma, hanem az, hogy  amit elkezdtünk közösen,  azt folytassuk   – zárta az előző  idényben tizenhét gólig jutó csatár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában