Kézilabda

2023.09.27. 07:36

Kissé álmoskásra sikerült a kézilabdás szezonkezdet

Már a múlt héten elkezdődtek vármegyénkben is a gyerekbajnoki fordulók, de a nagyüzem még mindig várat magára, ahogy a pörgősebb mérkőzések is. Vasárnap Nyírbátorban csaptak össze a lány U-14-es korosztály képviselői.

Tarnavölgyi Gergely
 

Nyírbátor lány U-14 1. forduló
 

Eredmények:

Arany Sárkány Nyírbátor SE – Balkányi ISE 16-10

Vitka SE – Vitka SE - Cigánd 14-20

Balkányi ISE – Kisvárda 3-31

Szivacs KC – Vitka SE 11-3

Dombrádi Mobil DSE – Vitka SE - Cigánd 18-14

Tiszalöki VSE – Kisvárda 21-26

Szivacs KC – Dombrádi Mobil DSE 11-9

Arany Sárkány Nyírbátor SE – Tiszalöki VSE 14-21

– A nyári szünet utáni első összecsapások hasonlítottak egy kicsit az iskolakezdésre. Mindenki nagyon várta, de valahol még a lányok csak „álmodoztak”. Kicsit olyan volt, mintha egy ötperces szundi közben találták volna magukat a pályán. Viszont mindezt sportszerűen és egymás iránti tisztelettel tették. A lányok az egész napot egy jó adag humorral, egy „álomszerű” szünidő utáni lendülettel és sportszerűséggel zárták, és senki nem maradt álmosan a nézőtéren sem – értékelt Veress Márk Szebasztián, a játéknap egyik versenybírója.

– A szezon első fordulóját a csapatok talán kissé túlizgulták, döcögősen alakuló mérkőzéseket láthattunk. Biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobb teljesítményre képesek a vasárnap pályára lépő együttesek . A Tiszalöki VSE csapatából Szabad Hanna Réka, míg a Dombrád csapatából Vadas-Nagy Dorina kiemelkedően teljesített, érdemes lesz megjegyezni a nevüket – tette hozzá Hostisóczki Tamás, a játéknap másik versenybírója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában