Megyei foci

2023.10.15. 16:49

„A kállói győzelemnél két dolog nagyobb meglepetés...”

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 10. forduló

Négy bajnoki mérkőzés után újra győzött a piros mezes Csenger

Fotó: Pusztai Sándor

Kótaj–Csenger 1–4 (0–2)

Kótaj, v.: Balogh.
Kótaj: Csikós – Sallai, Hangácsi (Illés), Nagy D., Papp, Boros (Sárközi), Nardai (Bagoly), Csörgő (Petruska), Szarka, Molnár, Kató (Dencs). Edző: Seregi Mihály.
Csenger: Sass (Korompai) – Szedlacsek, Osváth, Nagy M. (Popovics), Csorvási, Jónás (Mészáros), Antal, Peterman, Gaál (Osztálykán), Bence, Lengyel (Katona). Edző: Juhász Ferenc.
Gól: Nagy D., illetve Lengyel 2, Jónás, Osváth.
Seregi Mihály: – Gratulálok a vendégcsapatnak!
Juhász Ferenc: – Gratulálok a csapatnak! Ha nem is szép játékkal, de eredményesen futballozva sikerült elhozni a három pontot. További sok sikert kívánok a Kótajnak!

Nagykálló–Kemecse 2–0 (0–0)
Nagykálló, v.: Tomori.
Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán Zs., Mondok, Homann P., Marozsán M. (Puluczkai), Sipos, Simon, Anda (Haller), Mészáros, Nagy (Lakatos). Edző: Homann Richárd.
Kemecse: Baráth – Varga (Bárdos), Boda (Szaffián), Majoros, Ádám (Hokk Á.), Kovács (Hadházi), Balogh, Csáki, Sógor, Hokk B., Gönczör (Törő). Edző: Sánta Tibor.
Gól: Nagy, Anda. Ifi: 3–4.
Homann Richárd: – Nagyon szerettünk volna hazai pályán is győztesen levonulni a pályáról, ami most egy jó csapat ellen sikerült, ezért nagy gratuláció jár a fiúknak!
Sánta Tibor: – A kállói győzelemnél két dolog nagyobb meglepetés: egyetlen játékosom sem sérült meg és az ellenfél tizenegyen fejezte be a mérkőzést. Gratulálok a Nagykállónak és sok sikert kívánok!

Az Ibrány–Nyíregyháza II. mérkőzést november 8-ára halasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában