Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2023.10.07. 18:19

"Az első félidő olyan szép volt, mint pénteken a Vasvári Pál Gimnázium szalagavatója" - videó!

Háromgólos előnyről veszített a "kis" Szpari.

Tíz perc alatt bukta el a három pontot a Nyíregyháza II.

Fotó: Klub

Labdarúgás: Nyír-Wetland, vármegyei I. osztály, 9. forduló

Vásárosnamény–Nyírbátor 1–3 (0–1)
Vásárosnamény, v.: Goneth.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Berec (Nagy), Zán (Kozma), Deskó, Kopor, Barta, Deák, Balogh, Illés, Orosz. Edző: Bardi Gábor.
Nyírbátor: Jóbi – Tóth Sz., Szücs (Czerula), Danó, Nógrádi, Tóth E. (Bakó), Varga (Bakosi), Terdik, Orosz, Török, Kun (Pálvölgyi). Játékos-edző: Erdei Zoltán. 
Gól: Deskó, illetve Kun, Terdik, Orosz.
Bardi Gábor: – Szégyellem magam a csapat nevében is. Nyolcvan percig mintha a pályán sem lettünk volna, a teljesítményünkre az sem mentség, hogy csak tizenkét egészséges játékosom volt. 
Erdei Zoltán: – Elég nehéz talajú pályán magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert a Naménynak!

Nyírmeggyes–Mátészalka 1–3 (0–2)
Nyírmeggyes, v.: Veres.
Nyírmeggyes: Zán – Farkas, Nagy, Török, Ács, Tőkés, Preg, Sitku, Máté (Batizi Pócsi), Török (Szabó), Drabik. Edző: Kovács László.
Mátészalka: Szilágyi – Bodó G., Lyáh (Szántó), Fenyőfalvi (Gergely), Huszti (Jócsák), Csáki, Magyari, Bodó L., Papp (Tangel), Hudák, Toldi (Fejes). Edző: Kiss Tamás. 
Gól: Török, illetve Lyáh 2, Papp.
Kovács László: – Sajnos az első húsz percben bealudtunk, ez idő alatt adtunk két gólt az ellenfélnek, amit a továbbiakban nem sikerült kijavítani. Sajnos ameddig ilyen egyéni hibákat vétünk, nem tudjuk győztesen elhagyni a pályát.
Kiss Tamás: – Egy igazi szomszédvári rangadót sikerült megnyernünk teljesen megérdemelten. Voltak periódusok, amikor magunknak tettünk igazán nehézzé a találkozót, de ezekből is jól jöttünk ki és így rászolgáltunk a sikerre. További sok sikert kívánunk a Meggyesnek!

Csenger–Mándok 2–3 (2–1)
Csenger, v.: Varga.
Csenger: Sass – Osváth, Nagy, Jónás (Szedlacsek), Antal, Peterman, Nyéki (Csorvási), Lengyel (Katona), Gaál, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc.
Mándok: Lőrincz – Baksa (Koszta), Köblös, Bokor, Baglyos (Juhász), Jene, Molnár (Csercsa), Matyi, Jánvári, Nagy (Gyüre), Budaházi. Edző: Kocsis János. 
Gól: Barcsay, Nyéki, illetve Gyüre, Baglyos, Bokor.
Juhász Ferenc: – Meg kell emésztenünk ezt a vereséget.
Kocsis János: – Kétszer vezetéshez juttattuk az ellenfelet, de sikerült felállnunk, nagyot küzdöttünk a mérkőzésen és megérdemelten nyertünk.

Nyíregyháza II.–Kemecse 3–4 (3–0)
Nyíregyháza, v.: Paráda.
Nyíregyháza II.: Bese – Bertók, Paku (Ferencz), Czimer-Nyitrai (Asztalos), Kiss, Márton (Konzili), Spisák, Horváth, Szabó (Varga), Forgó, Chrien. Edző: Lengyel Roland.
Kemecse: Kopasz – Varga, Hadházi, Majoros, Ádám (Bárdos), Hokk Á. (Kovács), Balogh, Sógor, Hokk B., Sándor (Phrakonkham), Gönczör (Törő). Edző: Sánta Tibor. 
Gól: Czimer-Nyitrai, Szabó, Kiss, illetve Ádám 2, Sógor (11-esből), Kovács.
Lengyel Roland: – Az első félidő olyan szép volt, mint pénteken a Vasvári Pál Gimnázium szalagavatója, a második félidő már nem úgy sikerült. Gratulálok a Kemecsének!
Sánta Tibor: – Az első félidőben minősíthetetlen volt a játékunk, mindent elkövettünk, ami ütközik az elveinkkel. A második félidőben léptünk előre a játékban, de a Sógor-Majoros páros lendülete húzta magával a csapatot, nagy részben nekik köszönhető a három pont. Sok sikert kívánok a kis Szparinak!

Vasárnap játsszák: Kállósemjén–Nagykálló, Ibrány–Kótaj, Újfehértó-Nagyecsed és Nyírbéltek–Tarpa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában