Kézilabda

2023.10.18. 08:21

Újra pályán a csiszolatlan gyémántok

Nyírpazonyban, Fehérgyarmaton, Mátészalkán és Nyíregyházán is pályára léptek a jövő kézilabdás reménységei.

Szon.hu

Nyírpazony Fiú U-15

Vasárnap rendezték az Országos Gyermekbajnokság fiú U-15 I/A osztályának a 3. fordulóját Nyírpazonyban. A csapatok összeszedetten és technikásan játszottak, a nyírbátori arany sárkányok bár keresték a tüzet, de ezúttal a SZ.I.K.E és a Dombrádi Mobil DSE is „tűzoltó” volt. Minden csapatban voltak egyéni kiemelkedő teljesítmények, sokszor a korosztályokra jellemző szint felett játszottak. Jó volt látni a játékosok egymás iránti tiszteletét és sportszerűségét. Csak így tovább – értékelt Veress Márk Szebasztián versenybíró.

Mátészalka Lány U-15

A mátészalkai Városi Sportcsarnokban rendezték a Gyermekbajnokság lány U-15-ös korosztály II. osztály I/A (Hajdú, Szabolcs) 3. fordulóját, ahol a DSI Debrecen és a Csenger VKC játékosainak sikerült mindkét mérkőzésen felülkerekedni az ellenfélen. Az egész nap technikai hibák sorozatával volt tele, emiatt az edzőknek sok bosszúságot okoztak a lányok – fogalmazott a játéknap versenybírója, Bereczki Andrea.

Nyíregyháza Fiú U-14

Szép megoldásokkal fűszerezve, izgalmas mérkőzéseket játszottak egymás ellen a fiúk. A csapatokat nem csak a cserepadon helyet foglaló játékosok lelkesítették, hanem a szurkolók is, akik elkísérték a gyerekeket ezen a szombati napon – összegzett Molnár Nikoletta versenybíró.

Fehérgyarmat Fiú U-13

Igazán remek mérkőzéseket láthattak a hazai és a csapataikat távolabbról is elkísérő szurkolók. Sportszerű mérkőzések, remek csapatmunkák, nagyszerű egyéni teljesítmények és örömteli gyerekek, ezek jellemezték a napot – értékelt Mócsán Katalin versenybíró.
Fehérgyarmat - Dombrád 22-11
Kisvárda KC - Nyírbátor KC 14-10
Dombrádi Mobil DSE - DSI Debrecen 15-24
Kisvárdai KC - Tiszavasvári SE 26-6
Nyírbátor KC - Debreceni EAC 17-18
Tiszavasvári SE - DSI Debrecen 12-29
Enjoy Robotics fehérgyarmati VSE - Debreceni EAC 21-15

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában