Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2024.01.08. 10:36

Komolyan vették ellenfelüket

Szon.hu

Mihara Ajano jól oldotta meg feladatát

Fotó: Gazdag Mihály

Mint arról beszámoltunk, a Kisvárda Master Good SE szombaton tizenegy góllal győzött az NB I./B-s Érd ellen (24–35), így továbbjutott a Magyar Kupa ötödik fordulójába.
– Az elején kicsit puha volt a védekezésünk, elöl pedig nem a legjobb helyzeteket vállaltuk el, így tudta tartani velünk a lépést az Érd. Negyedóra után aztán összeálltunk hátul, a szerzett labdákból pedig könnyű gólokat szereztek a jól induló szélsőink. Felállt fal ellen, ahogy azt a meccs előtt megbeszéltük, eredményesen támadtuk a kettes védőiket. Ez utóbbi feladatot nagyon jól oldotta meg Novak Erin, majd Mihara Ajano. Ezekből megnyugtató előnyt sikerült építenünk a szünetig. A második félidőt jól kezdtük, tovább növeltük az előnyünket. A nagy különbség megnyugtatta a csapatot, puhább lett a falunk és a támadásainkba is belehibáztunk. Ettől függetlenül semmi nem veszélyeztette a magabiztos győzelmünket. Annak ellenére, hogy az az Érd egy osztállyal lejjebb játszik, komolyan vettük a mérkőzést, felkészültünk belőlük, ennek köszönhetjük a nagy különbségű sikerünket. Mindenik pályára lépett és gólt, illetve gólokat lőtt. Remek alkalom volt ez nekünk, hogy rákészüljünk a számunkra fontos Dunaújváros, majd a Békéscsaba elleni mérkőzésekre – értékelt Józsa Krisztián, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzője.
A Kisvárda Master Good SE szombaton a Dunaújváros vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában