Kézilabda NB II

2024.03.12. 08:28

Ez aztán bravúr a javából, a Vitka legyőzte az Ungvárt

Kikapott a Mátészalka, így az alsóházban folytatja.

Vass Pannáék (b) a felső-, míg Bodó Bernadették az alsóházban folytatják a küzdelmeket

Fotó: Pusztai Sándor

Hétvégén két mérkőzéssel zárult a női NB II alapszakasza. A Mátészalka hazai pályán kapott ki a Debrecen U21-es gárdájától, Drabik Péter csapata így az alsóházban folyttaja a küzdelmeket. A Vitka SE viszont nagy meglepetésre legyőzte az Ungvárt, így hat ponttal kezdheti meg a elsőházi rájátszást.

Női NB II, D csoport, 14. forduló
Ungvár–Vitka SE 21–23 (9–12)
Hajdúnánás, 30 néző, v.: Major, Szuromi. Vitka SE: Bágyi – Kónya 4, Repák V. 6/2, Rózsa 2, Vass, Repák D. 10/2, Haraszti 1. Csere: Lakatos, Birta, Balogh, Békés. Edző: Németh Tibor. Kiállítások: 10, illetve 6 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 4/4.
Németh Tibor: – Remek védekezésünknek és kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetjük győzelmünket. A lányoknak helyén volt a szíve az utolsó nyolc percben, gratulálok nekik.
Mátészalka–DVSC U21 32–36 (17–19)
Mátészalka, 80 néző, v.: Bodnár, Dohány. Mátészalka: Lőrincz – Bodó I. 1, Prokob D. 4, Ábri 2, Czakó 2, Drabik 14/4, László 8. Csere: Szórádi ( kapus), Deme B., Csépke, Durbák, Bordás 1, Simon. Edző: Drabik Péter. Kiállítások: 10, illetve 12 perc. Hétméteresek: 7/5, illetve 6/.
Drabik Péter: – Nagyon jó csapat vagyunk, mert saját magunkat is meg tudjuk verni. Nagyon akartuk ezt a győzelmet, de a rengeteg technikai hiba, eladott labda, kihagyott ziccer, rontott indítás az ellenfél ölébe ejtette a győzelmet. Nagyon sajnálom, mert nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Az alapszakasz végeredménye

Fotó: mksz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában