Vízilabda, Aqua SE

2024.03.21. 12:39

Nyíregyházán játszottak a legkisebb vízilabdások!

Jól szerepeltek az Aqua SE utánpótlás-csapatai.

Fotó: Klub

Vasárnap Nyíregyházán folytatódott az Észak-keleti Bajnokság U10-es korcsoportjának kűzdelmei, 9 meccs volt rendezésével. A hétvégén szombaton és vasárnap igazi nagyüzem volt, összesen 17 meccset játszottak a városi uszodában! Részt vettek többek között Eger, Miskolc, Vasas, Debrecen, Pilisvörösvár, Sátoraljaújhely, Uvse...csapatai.

Az Aqua Sport Egyesület két csapattal érdekelt a bajnokságban, a fiúk az erősebb, a leányok az alsóbb csoportban érdekeltek. A fiúk először a Cívis Póló Sportegyesület Debrecen csapatával játszottak, majd a Pannergy Miskolc "A" fiataljai következtek. Rendkívüli hangulat várt a gyerekekre, mert nagyon sok néző volt kíváncsi az összecsapásokra. (100 fő dobbal, dudával szurkolva) A fiúk kicsit megilletődve kezdtek, a hangulatot meg kell szokni, de néhány támadás után már úgy játszottak, ahogy az edzéseken tanulták.

Mivel eredményt nem számolnak ebben a bajnokságban, így a mutatott játék képe alapján értékelt Urbin Tibor a "Baby" csapat edzője: Az előző fordulókhoz képest látványos javulást tapasztaltam mindkét csapatnál a védekezésben, a speciális vízilabdás mozgások arányában, passzok, lövések hatékonyságában, így pozitívan értékelem a meccseket. Kifejezetten tetszett a fiúk Miskolc, és a lányok Eger elleni játéka. Sok munka vár még ránk, de nagyon szép sikerek elé tekinthetünk ha marad a lelkesedés!

Hétvégén szombaton 10 órától 18 óráig 8 meccs lesz lejátszva az Észak-Keleti ligában Nyíregyházán, vasárnap Budapestre utazik országos bajnoki fordulóra az AQUA SE csapata az Angyalföldi Sportiskola vendégeként. Aznap 5 meccs lesz a városi uszodában az U14-es korosztálynak  - tájékoztatott Szakács Roland AQUA SE elnöke.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában