Labdarúgás

2024.04.15. 11:16

Szpari: „Csapatként győztünk és újabb lépést tettünk az NB I felé”

A Szpari hamarabb is lezárhatta volna a kazincbarcikai meccset, végül egy gól is elég volt.

A listavezető Spartacus előnye tíz pontra nőtt a Győrrel szemben

Fotó: klub

A Nyíregyháza Spartacus újabb lépést tett az NB I felé! A piros-kékekre vasárnap a Kazincbarcika vendégeként várt nehéz mérkőzés, ám nem hibáztak, Beke Péter találatával szűken ugyan, de magabiztosan nyertek (0–1).

– Tudtuk, hogy Kazincbarcikára nem győzni járnak a csapatok, és a hazaiak megnehezítették dolgunkat – értékelt Tímár Krisztián, a Szpari vezetőedzője. – Ennek ellenére voltak nagy helyzeteink, ziccerünk, és egyszer a kapufa mentette meg ellenfelünket, így nem sikerült hamarabb lezárni a meccset. Csapatként győztünk és újabb lépést tettünk az NB I felé.

Annál is inkább, mert közben a második helyen álló ETO FC Győr vereséget szenvedett Budafokon, így tíz pontra nőtt a két csapat közötti különbség. Az ugyancsak feljutásra hajtó Vasas hétfő este játszik rangadót a Kozármislennyel.

A Spartacus még hat bajnoki forduló vár a szezonban, sorrendben a Vasassal, az Ajkával, a Gyirmóttal, a BVSC-Zuglóval, a Csákvárral és a Kozármislennyel találkozik a folytatásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában