Szeged

2013.04.18. 10:33

Áprilisi izgalmak a szegedi Vadasparkban

<!--[if gte mso 9]&gt; Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 &lt;![endif]--> <p class="MsoNormal"><strong><span style="font-size: 14.0pt">Áprilisi izgalmak - állatcsempész elfogójáték, kutyás bemutató mindenkinek április 21-én, vadasparki titkok felfedése csak bérleteseknek április 27-én. Íme a részletek.

 

Az ellenkező példa is tanulságos lehet, ezért a Vadasparkunkban e napon 10 é 16 óra között „állatcsempészek” fognak sétálgatni, akiket látogatóink segítségével, egy több állomásos nyereményjáték keretében, szeretnénk lebuktatni. Magát a rajtaütést profi pénzügyőrökre bízzuk, akik a nap folyamán villogó járőrautóval mozogva, valószínűleg akciódús jelenetek közepette, végzik majd a rajtaütéseket. Közben egész nap a határon elkobzott, védett állatokból készült tárgyak (kígyóbőr pénztárca, krokodilbőr táska, elefántcsont karkötő, kígyópálinka, stb.) nyilvános bemutatására is sor kerül.

 

11 órakor és 14.30-kor látványos kutyás bemutató keretében láthatjuk majd azt is, hogyan segítenek a pénzügyőröknek a kiképzett ebek, a szintén illegálisan elrejtett kábítószert és a cigarettát megtalálni. 

 

Mindezek mellett látogatóink még részt vehetnek ezen a napon (ugyanúgy, mint hétfő kivételével most már minden további nap) a nyilvános fókatréninggel kiegészült Zoo Típusú Találkozások programunkon és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Egészségstand mini vetélkedőjén.

 

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét újfent arra, hogy a következő hétvégén, április 27-én, szombaton rendezzük a Bérletesek napját, ahol a Vadaspark kulisszatitkaiba engedünk bepillantást mindazoknak, akik már igazolt törzslátogatóink, de azoknak is, akik élnek a lehetőséggel és ezen a napon, 10% kedvezménnyel bérletet vásárolnak nálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!