Nyíregyháza hírei

2014.09.25. 13:45

MSZP sajtótájékoztató

Nyíregyháza. – Amikor hazánkban kiigazításra került sor, minden alkalommal párhuzamosan csökkentették a kiadásokat és növelték a bevételeket – mondta a kormány kiadáscsökkentő terveiről csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János.

Nyíregyháza. – Amikor hazánkban kiigazításra került sor, minden alkalommal párhuzamosan csökkentették a kiadásokat és növelték a bevételeket – mondta a kormány kiadáscsökkentő terveiről csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János. Az MSZP megyei elnöke hozzátette: a Fidesz az elmúlt években ugyanilyen költségvetési pályát futott, most azonban úgy tűnik, csak kiadáscsökkentési korrekciót hirdetett meg. Az 1700 milliárd forintos csökkentés a legbrutálisabb Orbán-csomag, ezért az MSZP azt mondja, hogy az eddigi 4 millió létminimum közelében vagy az alatt élő emberből egy ilyen intézkedéssorozat ötmilliót generál. A szegényektől még inkább el fog venni a kormány, ha pedig kedvezményt ad, azt a nagy jövedelműeknek adja. Ezzel teremti meg az egy számjegyű, egykulcsos szja feltételeit. A megyében élők számára ez csak rosszat jelent, hiszen itt alacsony jövedelműek az emberek, és itt fontos igazán, hogy a költségvetési támogatások milyen nagyságrendben érkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!