Felcsaptak a lángok egy családi házban Paszabon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy családi ház egyik szobájában csütörtökön délután Paszabon, a Posta utcában. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd túlnyomásos ventilátor segítségével, a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz aljnövényzet a délutáni órákban, Nyírvasváriban, a Kossuth utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseménynél avatkoztak be a baktalórántházi hivatásos tűzoltók Laskod és Nyírtass között, ahol kétszáz négyzetméteren adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután a 49-es számú főúton, Kocsord belterületén, az Árpád utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

A meglazult és hulló vakolat akadályozta a gyalogos közlekedést csütörtökön este Fehérgyarmaton, a Kossuth téren, ahol egy közintézmény homlokzatáról kellett a város hivatásos tűzoltóinak a veszélyes épületelemeket eltávolítaniuk. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés