Helyi közélet

2015.06.25. 13:31

Nyolcvan kilós harcsafogás Tiszalöknél

Tiszalök - Negyven-ötven éves lehetett az a kapitális méretekkel bíró harcsa, amit szerdán délelőtt akasztott Ifj. Hamvas Károly tiszavasvári horgász Tiszalökön a Tisza folyóban.

Tiszalök - Negyven-ötven éves lehetett az a kapitális méretekkel bíró harcsa, amit szerdán délelőtt akasztott Ifj. Hamvas Károly tiszavasvári horgász Tiszalökön a Tisza folyóban.A vízlépcsőhöz közel, az ún. felső vízen sikerült a kapitális fogás szerda délelőtt félórás fárasztás után – magyarázta a fogás körülményeit a horgász. A most kifogott kapitális méretű hal 226 cm hosszú és 80.5kg. Mint megtudtuk, a halat kuttyogató módszerrel, csónakból akasztotta horogra a horgász. A közel húsz éve horgászó Ifj. Hamvas Károly büszke zsákmányára, amely az eddigi legnagyobb a fogások között. A horgász azt is elmondta Tiszavasvári Online érdeklődésére, hogy tavaly is sikerült egy hatalmas harcsát kifognia a Tiszából igaz az „mindössze” ötven kilogramm súlyú volt.

- Keletpress Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában