Kisvárda hírei

2013.06.17. 09:54

Virágos Kisvárdáért 2013

Kisvárda - A tavalyi nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel, Kisvárda Város Önkormányzata 2013-ban is meghirdeti a Virágos Kisvárdáért nevet viselő környezetszépítő versenyt.

Kisvárda - A tavalyi nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel, Kisvárda Város Önkormányzata 2013-ban is meghirdeti a Virágos Kisvárdáért nevet viselő környezetszépítő versenyt.A verseny törekvés arra, hogy felhívja a figyelmet az épített és természeti környezet tiszteletének a jelentőségére, a lakosság, a civil szervezetek, intézmények részvétele által az együttműködés fontosságára. A versenyre jelentkezők munkájukkal hozzájárulnak egy kulturált, esztétikus, környezetbarát és vendégváró városkép kialakításához.

VERSENY KATEGÓRIÁK

ÖSSZEFOGÁS

A szervezők szándéka, hogy elismerjék a közösségi együttműködés eredményeként születő szebb környezetet, ezért ebben az évben pályázni lehet az ÖSSZEFOGÁS kategóriában is. Legalább két szomszédos családi ház előtti közterület harmonikus virágkiültetése vagy társasházak, lakótelepi lakások esetén két szomszédos lakás erkélyének, ablakának összehangolt díszítése vehet részt a verseny ezen kategóriájában.

A LEGSZEBB VIRÁGOS KÖZTERÜLET

Családi házak előtti, illetve négy vagy ennél több lakásos társasházak előtti közterület.

A LEGSZEBB VIRÁGOS ELŐKERT

Családi házak közterületről látható előkertjei.

A LEGSZEBB VIRÁGOS INTÉZMÉNY

Nevelési-oktatási intézmények, egyházi, egészségügyi, szociális intézmények parkosított területei.

Az alábbi kategóriákban az első három helyezett részesül díjazásban. A VIRÁGOS INTÉZMÉNY kategória kivételével a közterületről nem látható homlokzatok, kertek, kertrészletek nem vesznek részt a bírálaton.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

A versenyre jelentkezni a nevezési lap kitöltésével lehet, amely átvehető a Polgármesteri Hivatalban, Kisvárda, Szt. László u.20.sz. vagy a Várday I. u. 19.sz alatt.

A nevezési laphoz mellékelni kell a pályázni kívánt területről készített 3db (10*15 cm nagyságú vagy jpeg formátumban [email protected] e-mail címre megküldött, minimum 640*480 dpi felbontású) fotót.

Az elektronikus úton küldött fotók mellé kérjük a jelentkezési lapot postai úton is megküldeni. A nyertes pályázatok fotói az eredményhirdetés után megtekinthetők a város honlapján (www.kisvarda.hu) és a Kisvárda Újságban.

Egy virágosított helyszínre csak egy pályázat nyújtható be!

A pályázatokat postai úton vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Kisvárda, Várday I. u. 19.sz címre kell eljuttatni. A borítékon kérjük feltüntetni „VIRÁGOS KISVÁRDÁÉRT”.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. július 31.

A benyújtott pályázatokat 5 fős szakmai zsűri értékeli. A pályázatok értékelésének érdekében a zsűri két alkalommal helyszíni bejárás során szemrevételezi a pályázatokban szereplő területeket.

DÍJAK

I. helyezett: 30.000.- Ft értékű vásárlási utalvány.

II. helyezett: 20.000.- Ft értékű vásárlási utalvány.

III. helyezett: 10.000.- Ft értékű vásárlási utalvány.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a 2013. augusztus 20-i rendezvény keretében kerül sor.

További felvilágosítás Szepessy Tímeától kérhető az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefonszám: 45/500-721

e-mail cím: [email protected]

MINDEN PÁLYÁZÓNAK SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Kisvárda Város Önkormányzata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!