Nyíregyháza

2020.05.05. 15:37

Nem hagyták le osztálytársai az érettségi tablóról az exatlonos Pap Dorcit

Pap Dorci exatlonos képét tették a tablóra, ahol a kékek jellegzetes ruhájában feszít.

Pap Dorci versenyben van a fődíjér

Fotó: tv2

Miközben az osztálytársai javában érettségiznek a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban, Pap Dorci még versenyben van az Exatlon Hungary fődíjáért. Noha a Dominikai Köztársaságban erősíti a Kihívókat, az érettségi tablóról nem hagyták le az osztálytársai. Dorci testvérének és anyukájának támadt az az ötlete, hogy a fiatal versenyző jellegzetes exatlonos képét tegyék a tablóra. A fotója alatti idézeten a mottója szerepel: „A célt figyelem, nem a rajtot.”

Négy hónapja tart

A TV2 vetélkedőjének második évadában az Exatlon csapat tagjai négy hónapja küzdenek a fődíjért. Pap Dorci egyike azoknak, akik a kezdetektől versenyeznek a látványos és nehéz pályákon.

Az Exatlon Hungary honlapján olvasható, hogy barátságosnak, megbízhatónak és vidámnak tartja magát, aki makacs és néha nyűgös. Az a célja, hogy sikeres legyen az élet minden területén, és a későbbiekben ugyanolyan boldog, szerető családban éljen, mint amilyenben felnőtt. Pici kora óta sportol: szertornával kezdte, aztán gumiasztalozott három évig, hét esztendeje pedig röplabdázik. A megmérettetés kedvéért úgy döntött: nem most érettségizik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában