szon-sportoldal

2017.02.17. 13:28

Fatum-Nyíregyháza - Mindig csak komolyan

Nyíregyháza - A Fatum vasárnap a TFSE elleni hazai meccsen folytathatja jó bajnioki szereplését.

Nyíregyháza - A Fatum vasárnap a TFSE elleni hazai meccsen folytathatja jó bajnioki szereplését.

Röplabda. Négy órás utazást követően sem gémberedtek el a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának tagjai, akik nem tucatgyőzelmet arattak Kaposváron. A nyírségieknek ez volt a tizenkettedik sikere az aktuélis bajnoki évadban, így stabilan őrzik második helyüket a tabellán. Alighanem vasárnap (kezdés: 17 óra) sem változi az ábra, amikor – az eddig meglehetősen szerényen teljesítő – TFSE ellen vívják a soros találkozójukat, immár hazai közegben, a Continental Arénában.

– Az utóbbi időben sérülések, betegségek hátráltattak bennünket, de haladunk – taglalta Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Valamennyi alkalommal akadt egy ember, aki kritikus helyzetben húzott valami extrát, ugyanakkor dolgozni kell tovább, mert mindig lehet még csiszolni a csapatjátékon. Nagyon határozottan szerváltunk Kaposváron, ebből adódóan könnyen tudtunk támadást indítani, így a saját feladatunkat könnyítettük meg. A TF ellen nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése, azt pedig, hogy komolyan vesszük a meccset, számunkra természetes.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!