Helyi közélet

2012.03.06. 12:07

Közös fórum: új irány a fogyasztóvédelemben

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, a KISOSZ Megyei Szervezete, és a KASZ Megyei Szövetsége közös fórumot szervez Új irány a fogyasztóvédelemben csütörtökön a Szakszervezetek Házában.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, a KISOSZ Megyei Szervezete, és a KASZ Megyei Szövetsége közös fórumot szervez Új irány a fogyasztóvédelemben csütörtökön a Szakszervezetek Házában.Dr. Juscsák Dóra, mint a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség vezetője tájékoztatja a jelen lévő kereskedelmi cégek képviselőit a hatósági munka prioritásairól, az ellenőrzések tapasztalatairól. A tájékoztató után kerül sor az együttműködési megállapodás aláírására, melynek fő célját a preventív munka jelenti, miszerint évente kétszer a két szervezet fórumot szervez, a Felügyelőség pedig a változó jogszabályokról, a kereskedelemben-vendéglátásban végzett ellenőrzéseinek tapasztalatairól ad tájékoztatást.

A megállapodást a Felügyelőség vezetője, a KISOSZ titkára Dr.Petrus Istvánné és a KASZ megyei titkára, Mrenkó László írják alá, mindezt a fogyasztók érdekvédelméért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában