Sport

2017.01.16. 15:53

Legyőzték, és előzik a Kőbányát

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiú kosárlabda-csapata a bajnokság kiemelt alapszakaszában magabiztos sikert aratott.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiú kosárlabda-csapata a bajnokság kiemelt alapszakaszában magabiztos sikert aratott.

Megszerezte harmadik győzelmét a Nyíregyházi Sportcentrum KA kadett korcsoportos (U16) fiúcsapata a kiemelt alapszakaszban. Boczkó Ádám tanítványai már húsz ponttal is vezettek, végül 72–61-es sikerrel vágtak vissza a kőbányai Zsíros Akadémiának a Budapesten elszenvedett hárompontos vereségért, így őket már biztosan megelőzik a tabellán.

Hogy a regionális bajnokságból érkezők elleni osztályozót megúszva a hetedikről a hatodik helyre lépjen elő az NYSC, annak sorsa már nincs a saját kezében, és akkor sem válik biztossá, ha a keddi, Debrecen elleni hazai mérkőzést megnyerik az esélyesebb riválisukkal szemben.

Kadettbajnokság

U16, kiemelt alapszakasz, fiú, Keleti csoport

Nyíregyházi Sportcentrum KA–Zsíros Akadémia 72–61 (15–11, 18–17, 21–14, 18–19)

NYSC KA: Bíró B. 20, Kurucz Á. 5, Bodnár B. 18/6, Nagy D. 4, Bolden 20. Csere: Papik 1, Szalmási, Hengsperger 2, Juhász M. 2, Dévald, Bogár P. Edző: Boczkó Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!