Kisvárda hírei

2014.03.12. 08:34

Videó: Autójukban csempészték a kábítószert

Kisvárda - A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával ütöttek rajta a kisvárdai társaságon.

Kisvárda - A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával ütöttek rajta a kisvárdai társaságon.

Előzetes bűnügyi információk alapján összehangolt intézkedés keretében tartottak ellenőrzést 2014. március 6-án a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy kisvárdai családi házban. Az intézkedés során felmerült a fegyverrel és kábítószerrel való visszaélés gyanúja, így a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el az elkövetőket. A rendőrök a lakóház udvarán ellenőrizték V. Ferenc 30 éves és K. Renáta 24 éves kisvárdai lakosok gépkocsiját, amelynek csomagterében mintegy 2 kilogramm kábítószergyanús anyagot, az elsődleges adatok szerint speedet találtak.

)

A pár éppen külföldről érkezett haza, onnan csempészték Magyarországra a kábítószert. A drogot barátjuk J. V. Viktor 37 éves kisvárdai lakos házába vitték, ott akarták elrejteni, majd értékesíteni. A rendőrök J. V. Viktor házában is kábítószergyanús anyagok maradványaira bukkantak. A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. V. Viktor, V. Ferenc és K. Renáta kisvárdai lakosok ellen bűnügyi őrizetbe vételük mellett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!