Kisvárda hírei

2014.06.12. 18:49

Óvodások várkerti piknikje Kisvárdán

Kisvárda – A Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda,óvodásainak egyik csoportja június 12–én csütörtökön a délelőtti órákban a Várkertbe látogatott piknikezni.

Kisvárda – A Szent László Katolikus Szakközépiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda,óvodásainak egyik csoportja június 12–én csütörtökön a délelőtti órákban a Várkertbe látogatott piknikezni. Az óvoda a mindennapos nevelési feladatok ellátása mellett időt biztosítanak a játékra, s a megfelelő fejlődésre. A vár körbejárását követően, megtekintették a vár előtti tavat, ahol az óvónénik elmondták, hogy mi volt a tó jelentősége, s milyen növények állatok találhatók a tóban és környékén. Ezt követően a gyerekek önfeledt szórakozásba kezdtek. Egyesek pihentek, s jóízűen falatoztak a leterített plédeken, mások labdáztak, ugróköteleztek, vagy önfeledten rohangáltak a várkerti fák kellemes környezetében. Élményeikről biztosan mesélnek majd otthon szüleiknek, az óvodában társaiknak s netán egyesek le is rajzolják várkerti élményeiket.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!