Kisvárda hírei

2014.08.11. 13:17

Késes garázdák az ajaki rendezvényen

Ajak - Szóváltást követően megverték és késsel megvágták az <strong>Ajakon</strong> tartott hagyományőrző fesztivál egyik vendégét 2014. augusztus 10-én 03 óra 30 perc körüli időben.

Ajak - Szóváltást követően megverték és késsel megvágták az Ajakon tartott hagyományőrző fesztivál egyik vendégét 2014. augusztus 10-én 03 óra 30 perc körüli időben.

A 23 éves férfit kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülésekkel. A Kisvárdai Rendőrkapitányság eljárásának adatai alapján a cselekményben négy férfi és egy 16 éves fiú vett részt, őket még aznap elfogták a rendőrök. A megalapozott gyanú szerint a társaság a rendezvényen belekötött a sértettbe, majd a menekülő férfit bántalmazták, ketten pedig késeikkel nyakán és mellkasán meg is vágták.

A feltételezett késelőket - B. Péter 30 éves, valamint öccsét, B. Mihály 23 éves kisvárdai lakosokat - garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette a Kisvárdai Rendőrkapitányság. A bántalmazásban részt vevő társaikat, T. István 32 éves, D. Gábor 19 éves kisvárdai lakosokat és a fiatalkorú gyanúsítottat szintén még aznap előállították és kihallgatták a rendőrök.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!