Kisvárda Master Good – Meghirdetve a házon belüli konkurenciaharc

Erős Gábor (balra) újra a kezdőcsapatban kaphat helyet
Erős Gábor (balra) újra a kezdőcsapatban kaphat helyet - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Merőben más csapattal szerepel majd Sopronban a Kisvárda, mint amilyennel megnyerte a vasárnapi meccsét a labdarúgó NB II-ben.

Nem veti fel annyira a pénz a kisvárdai klubot, hogy a szerdai soproni bajnokira már hétfőtől a közeli Bükön készüljön, de racionális döntés született, amikor a Kozármisleny ellen 2–0-ra megnyert vasárnapi összecsapást követően nem tért haza az NB II-es csapat. A hétfő reggeli hazaérkezést követően ugyanis kedd reggel megint indulhatott volna az ország másik végébe, így viszont egy füst alatt tudja le a két nagy túrát.

– A hangulatnak jót tett a vasárnapi győzelem, a sikerélmény pozitív töltetett adott az együtt eltöltendő további napokhoz – jelentkezett be a büki főhadiszállásról Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – A Sopron számára némi előnyt jelent, hogy már pénteken lejátszotta legutóbbi bajnokiját, de a lehetőségekhez képest mi is igyekszünk friss csapattal a pályára lépni. A Kozármisleny ellen is bevált, hogy új játékosokat dobtunk be, most is lesz debütálónk, hiszen Lengyel Béla először juthat szerephez, de ott lesz a kezdőcsapatban Minczér Tibor és Erős Gábor is. A mostanihoz hasonló legutóbbi hárommeccses periódust négy ponttal zártuk, most az a célunk, hogy ennél többet szerezzünk, és a Kozármislenyt már megvártuk. Azt mondanám, hogy Sopronban nem rossz eredmény a döntetlen, de látva a csapat elszántságát, ki merem jelenteni, hogy a győzelem az egyértelmű célunk.

Mitől is lenne félnivaló? Hiszen nincs még olyan messze a május 29-e, amikor a kisvárdaiak 5–1-es győzelmet arattak a hűség városában.

– Úgy tudjuk, hogy a soproniakban buzog a visszavágás vágya, a soraikban szereplő egykori játékosaink, Eszlátyi István, Fazakas Géza és Kapacina Valér különösen motivált lehet majd ellenünk – így Révész Attila. – Ugyanakkor mi is meghirdettük a házon belüli konkurenciaharcot, hiszen merőben más csapattal lépünk majd fel, mint vasárnap, és azt szeretném, ha a játékosok olyan helyzetbe hoznának bennünket, hogy a vasárnapi, Békéscsaba elleni hazai bajnokira ne csak a kezdő tizenegy, hanem egyenesen a mérkőzésre benevezendő keret kijelölésekor is nehéz dolgunk legyen. Ha nyerünk, akkor bizonyára előáll ez a helyzet!
hirdetés