Decemberben folytatódik a tornyospálcai emberölési ügy tárgyalása

Decemberben folytatódik a tornyospálcai emberölési ügy tárgyalása
© Fotó: Grnák László
Nyíregyháza, Tornyospálca – A Nyíregyházi Törvényszék a 2018. november 9-én tartott előkészítő ülésen – a vádirat ismertetését követően – a vádlottat hallgatta ki, aki a bűnösségét elismerte, érdemi vallomást nem tett.

A vádirat szerint a szüleivel élő vádlott 2018. januárjában az előírt gyógyszereinek szedését önkényesen felére csökkentette, majd teljesen elhagyta. 2018. január 20-án kivitte a családi gyümölcsösbe a munkásokat, majd hazament, és előzetes szóváltás nélkül az ágyon fekvő édesapját egy késsel test-szerte megszúrta, aki az őt ért sérülések következtében rövid időn belül életét vesztette.

A törvényszék 2018. december 7-én szakértők meghallgatásával folytatja az eljárást.

– Dr. Sörös László, sajtószóvivő –


Nyíregyháza, Tornyospálca - Törvény írja elő, hogy a kényszergyógykezelést félévente kötelező felülvizsgálni. Nemrég számoltunk be arról, hogy a bíróság megszüntette ifj. T. Béla előzetes letartóztatását. A 36 éves tornyospálcai férfi január 20-án több késszúrással otthonukban megölte édesapját. ...

Nyíregyháza, Tornyospálca - Elrendelte a bíróság a tornyospálcai emberölés gyanúsítottjának ideiglenes kényszergyógykezelését. Nyíregyháza. Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság T. Béla tornyospálcai lakos ellen, ak...Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés