Kisvárda Master Good – Hittel, fegyelmezetten készültek

Lucasékra ismét nehéz meccs vár
Lucasékra ismét nehéz meccs vár - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Szombaton a Honvédhoz hasonlóan masszívan védekező Újpest lesz a kisvárdai csapat vendége.

Ez sem lesz könnyű. Sőt! Szombaton újra hazai pályán játszik a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapata. Az elmúlt fordulóban a Honvéd három góllal vitte el a szabolcsiaktól a három pontot, most ismét fővárosi együttes vizitál a várkerti stadionban.

A patinás Újpestiektől az első körben 1–0-ra kikapott a szabolcsi együttes, azon meccsen Kocsis János megbízott edzőként dirigált. A hússzoros bajnok lilák a mezőnyben a második legkevesebb gólt kapták, a szerb Nebojsa Vignjevics személyében az élvonal legrégebben – több mint öt éve – hivatalban lévő vezetőedzője érkezik.

Szervezett lilák ellen

– Úgy gondolom, hogy az elmúlt heti meccsünk a Honvéd ellen szorosabb is lehetett volna. Ismét egy szervezett, az utóbbi években kevés változáson átesett csapat érkezik hozzánk. Sajnos nekünk jelen pillanatban vannak sérültjeink, akikre valószínűleg a hét végén nem számíthatok. Mindezek ellenére hittel és fegyelmezetten készülünk a mérkőzésre. És bízunk egy jó eredmény elérésben – summázta véleményét a meccs előtt Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

A korábbi sérültekhez a Honvéd elleni találkozó után csatlakozott Gosztonyi András, aki a meccsen ütközött a vendégek kapusával és vállsérülést szenvedett. Sajnos emiatt ő is kihagyja a szombati meccset, egyébként november hetedikén ünnepelte huszonnyolcadik szülinapját.

– ML –


Labdarúgás: NB I., 14. forduló

Szombat,

Kisvárda Master Good-Újpest

Kisvárda, 17 óra, v.: Berke (Berettyán Horváth).

Felipe – Melnyik, Inzig, Vári,
Pico – Lucas, Protics – Sassá, Misics, Ilics – Horváth.

További mérkőzések

DVTK-DVSC 14.30

MTK-Puskás Akadémia 17

Paks-Honvéd 17

Haladás-Ferencváros 19.30

Vasárnap

Mezőkövesd-MOL Vidi 15.30Kisvárda.
SZON.HU

További hírek a BOON - ÉM Letöltések kategóriából


hirdetés