Lángra kapott egy kisbusz Ibrány és Nagyhalász között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy benzin-gázüzemű kisbusz vasárnap délután Ibrány és Nagyhalász között. Az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a járművet. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tüzet feltehetően elektromos zárlat okozhatta.

Egy hektár területen a száraz aljnövényzet gyulladt meg vasárnap délután Szabolcsveresmarton, a Petőfi út végén. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóegységeknek beavatkozniuk Nyírtura és Sényő között, kisebb területeken pedig Anarcson, a Kölcsey Ferenc utcában, valamint Nyírbátorban, az Ipartelepi utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lakóház fürdőszobájában az összerakott ruha gyulladt ki vasárnap este Encsencsen, a Károlyi utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés