Majdnem csípett a csabai, nehezen nyert a Kisvárda

Dragut hét akciógóllal segítette csapatát
Dragut hét akciógóllal segítette csapatát - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Egyenlítettek a hazaiak, de ezúttal segített az utolsó Guialo-bomba.

Pénteken a Békéscsaba vendégeként lépett pályára a Kisvárda Master Good SE NB I.-es csapata. A mérkőzés első gólját Radojevics Tamara szerezte a harmadik percben. A félidő közepéig kiegyenlített játék folyt, többnyire vendégvezetéssel, a hazaiak részéről csak Walfish és Vukaljovics válaszolgatott a kisvárdai találatokra. A játékrész utolsó harmadában aztán Zöldi-Tóthnak köszönhetően előbb egyenlített, majd át is vette a vezetést a hazai gárda, de Hakunováék gyorsan visszaállították a három gólos különbséget.

Izgalmas végjáték

A félidő Walfish rontott hetesével ért véget. Fordulás után tartotta előnyét a Kisvárda, azonban a mérkőzés hajrájára visszakapaszkodtak a viharsarkiak, sőt a vezetést is átvették. Óriási izgalmakat tartogatott az utolsó perc, hazai időkérés után ki más, mint Vukaljovics egyenlített, ekkor Djonovics is kikérte utolsó idejét. Az időkérést követően a lefújás előtt két másodperccel Guialo bombája utat talált a hazaiak kapujába.

BB

Kézilabda: NB I., női.

Békéscsaba–Kisvárda Master Good SE 29–30 (13–16)

Békéscsaba, 1200 néző, v.: Horváth, Marton.

Békéscsaba: Balog – Kovács 4, Vukaljovics11/1, Szögi, Zöldi-Tóth 4, Walfisch 7/2, Djokovics 1. Csere: Horvát (kapus), Bottó 1, Dombi, Agbaba 1, Giricz. Edző: Horváth Roland.

Kisvárda: Pásztor – Orbán 1, Klikovac, Hakunova, Milanovic-Litre 3, Guialo 7, Benko 1. Csere: Kordowiecka (kapus), Dragut 7, Radojevics 9 /5, Morena 2, Milosevics. Edző:Vlatko Djonovics.

Az eredmény alakulása. 8. perc: 3–4. 14. p.: 6–9. 18. p.: 9–9. 25. p.: 11–14. 34. p.: 14–18. 40. p.: 18–19. 51. p.: 24–23. 56. p.: 27–27. 58. p.: 27–29

Kiállítások: 2, illetve 6 perc. Hétméteresek: 5/3, illetve 6/5.

Horváth Roland: – Gratulálok a lányoknak! Nagyon jól küzdöttek, de a szerencse nem állt mellénk. Ha rutinosabbak vagyunk, megvan az egy pont.

Vlatko Djonovics: – Ezt vártuk a Békéscsabától. Pontot veszítettünk a Fehérvár és a Debrecen ellen is, de ma sikerült győznünk. A védekezésünkkel nem vagyok elégedett, azon változtatnunk kell.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés