Kollégista diákok dekoráltak Záhonyban

Kollégista diákok dekoráltak Záhonyban
© Kollégista diákok dekoráltak Záhonyban | Fotó: Tancsik Róbert
Záhony – A most folyó tanévben is meghirdették a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumban a hagyományos szobadekorációs versenyt.

A diákok szobáinak otthonosságát, hangulatát, barátságosságát több héten át szemlézték a diáktanács tagjai és az intézmény nevelőtanárai, technikai dolgozói. A versengésben olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a díszítő elemek hangulata, tartalmassága, a saját készítésű dekorációs elemek aránya, a szobákban folyamatosan tapasztalható rend és tisztaság, a díszítő elemek rögzítésének kíméletes volta, az egy-egy szobaközösség otthonáról kialakult összbenyomás. A pontozás összesítése után a leány és fiú folyosók három-három legszebb szobájának lakóit a tantermi tanulás helyett szobai felkészülés lehetőségével és tárgyjutalmakkal ismerték el, további néhány szoba pedig dicséretben részesült.

A verseny győztese a leányoknál a II/7. (Csabina E., Drágár H., Szabó I., Szekeres T.), a fiúknál az I/2. számú szoba (Csabina T., Csopák M., Horváth D., Horváth Zs.) lett. A díjazottakat a Dr. Béres József Kollégiumért Alapítvány jutalmaival ismerték el. A legotthonosabb szobákról készült képeket a későbbiekben a www.bereskoli.hu web oldalon teszik közszemlére a szervezők.

– Tancsik Róbert –
hirdetés