Nyíregyháza Spartacus

2019.10.06. 19:43

Zsinórban negyedszer maradt alul a Szpari

A nyíregyháziak vasárnap a Budafok otthonában játszották a másodosztályú bajnokit.

Forrás: KM-archív

Zoran Szpisljak eltiltása miatt ismét Lengyel Roland meccselt a Szpari kispadján. Talabér Attila sérülése nem jött rendbe, így nem léphetett pályára. Az első negyedóra a vendégeké volt, aztán jött egy hazai büntető és máris előnybe került a házigazda. Ezt követően kiegyenlített volt a játék, az első félidőben már nem rezdültek a hálók.

Szünet után ismét a Szpari birtokolta többet a labdát, mindkét oldalon adódtak helyzetek, ám vagy remekeltek a kapusok, vagy pontatlanul céloztak a játékosok.

Aztán egy újabb tizenegyes eldöntötte a mérkőzés sorsát, hiszen ismét büntettek a budafokiak. Ezt követően már nem változott az eredmény, így a Spartacus zsinórban negyedszer maradt alul, az elmúlt hat meccsen mindössze egy pontot szerzett a lehetséges tizennyolcból.

Labdarúgás: NB II., 12. forduló

Budafok – Nyíregyháza Spartacus jelenleg 2-0 (1-0)

Budafok, 300 néző, v.: Molnár (Szalai, Vörös).

Budafok: Kovács Z. – Opavszky, Króner, Romic, Kirják – Filkor, Oláh – Ihrig-Farkas (Farkas 88.), Micsinai(Kulcsár 69.), Vankó (Margitics 77.) – Kovács D. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Nyíregyháza Spartacus: Jova – Pejovics, Fodor, Végső (Tóth Á. 80.), Svedyuk, Kártik (Szekszárdi 89.), Cenaj (Tóth B. 69.), Busai, Sinanovics, Kovács N., Hornyák Megbízott edző: Lengyel Roland

Gól: Kovács D. (15., 75., mindkettőt 11-esből)

15. perc: Ihrig-Farkast buktatták a vendégek tizenhatosán belül, a büntetőt Kovács D. értékesítette, 1-0.

75. perc: Egy szöglet után Kulcsárt rántották le a büntetőterületen belül, a tizenegyeset ismét Kovács váltotta gólra, 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában