haon-sportoldal

2011.12.26. 16:50

Ha év vége, akkor Real Team Kupa Debrecenben

Labdarúgás - Bár a nagypályás bajnokságok csapatai javában a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, a lelkes cívisvárosi közönség ezúttal sem marad foci nélkül, hiszen december 27-én 14 órakor a címvédő Füredi Söröző összecsapásával újra elrajtol a futballbarátok téli csemegéje.

Labdarúgás - Bár a nagypályás bajnokságok csapatai javában a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, a lelkes cívisvárosi közönség ezúttal sem marad foci nélkül, hiszen december 27-én 14 órakor a címvédő Füredi Söröző összecsapásával újra elrajtol a futballbarátok téli csemegéje.Az amatőr és profi labdarúgókat egyaránt felvonultató M3 Outlet XI. Real Team Kupa! A két ünnep között immáron tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő négynapos rendezvényre lezárult a nevezés, így az már biztos, hogy harminckét együttes száll harcba a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a végső győzelemért. A szervezők elkészítették a sorsolást, a párosítások ismeretében pedig nyugodt szívvel kijelenthetjük, a torna ismét számos izgalmat tartogat, de ezt már az előző években is megszokhattuk. Az ország minden tájáról érkeznek ugyanis klasszis játékosokkal, NB I-es ászokkal és a kispálya nagyjaival teletűzdelt gárdák, akik mindannyian a magas pénzösszeggel együtt járó Real Team Kupa vándorserlegért érkeznek a hajdúsági fővárosba. A nagy népszerűségnek örvendő sporteseményre – ahol nem csak a döntők napján, hanem a csoportküzdelmek során is tömött lelátók fogadják az elsőségre törő csapatokat – a belépés ingyenes.

A következő NB I-es játékosok biztosan érkeznek a tornára:

A csoport

Füredi Söröző (Debrecen) :  Bódi Ádám, Korhut Mihály, Nagy Zoltán, Rezes László, Spitzmüller István (DVSC-Teva)

Szuper Divatáruház (Debrecen) : Torghelle Sándor, Németh Norbert (Kispest), Völgyi Dániel (Győri ETO), Bajzát Péter, Regedei Csaba, Holczer Ádám (Pécsi MFC) Lázok János (MSV Duisburg), Kovács Gábor (Vasas)

Járműtechnika-Faluközpont (Újhartyán) : Feczesin Róbert (Brescia)

B csoport:

Mezei-Vill FC (Berettyóújfalu) : Trencsényi János, Lovas Norbert, Nagy István, Nagy Tamás (magyar futsal válogatottak)

C csoport:

Kohárik Kft. (Dabas): Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt (Rába Eto), Lőw Zsolt (FSV Mainz)

E csoport:

CL Disatser (Derecske): Lázár Pál (Samsunspor)

G csoport:

Viktor Security (Szolnok): Farkas Attila (Lombard Pápa)

Túrós Batyu (Kaposvár): Szakály Péter (DVSC-Teva), Gosztonyi András (Videoton), Szakály Dénes (ZTE) Komlósi Ádám (ex Debrecen)

H csoport:

Ecuador-eHarex: Igor Bogdanovics, Madar Csaba, Kerekes Zsombor (ex Debrecen)

Miller Pub (Tatabánya): Bárányos Zsolt (Vasas)

CTS Kft. (Debrecen): Belczky Gergő (Vasas)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!