Sport

2017.09.17. 09:35

Szép nyíregyházi tornamutatvány Berényben

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata második helyen végzett a jászberényi Szeles Péter-emléktornán.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata második helyen végzett a jászberényi Szeles Péter-emléktornán.

Mint arról már beszámoltunk, az élvonalbeli gárdákat felvonultató, két napos felkészülési esemény pénteki nyitányán a nyírségiek előbb 2:1-re (a csoportmeccsek során három szettes meccseket vívtak a felek...) verték az MTK-t, majd a házigazdáktól ugyanilyen különbséggel kikaptak. A szombati folytatásban a harmadik csoportmérkőzésen Horváth András együttese 3:0-ra felülmúlta a Gödöllőt. A fináléba jutásért a Vasast ellen 3:2-re diadalmaskodott a Nyíregyháza, amely így ismét a Jászberénnyel találkozott utolsó fellépésén.

A késő este rendezett döntőben a hazaiak úgy nyertek 3:1-re, hogy a maratoni hosszúságú negyedik szettben 30:28-ra kerekedtek felül. A teljes képhez tartozik, hogy a Fatum meglehetősen hézagos létszámban szerepelt: a válogatott Tóth Frizsina és Villám Lilla mellett a spanyol-argentin légiós, Josefina Fernandez, sérülés miatt pedig a venezuelai duó, Nelmaria Valdez, valamint Geneis Franchesco is hiányzott, Sőt, a záróösszecsapást Szombathelyi Szandra is kihagyni kényszerült. Ekképpen pedig több, mint biztató a mutatott teljesítmény, elvégre cserélni is alig nyílt lehetőség.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!