Kultúra

2017.11.23. 14:45

Rápörgetünk a hétvégére: megmutatjuk, hol bulizz!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem szeretnéd a négy fal között tölteni a hétvégét? Akkor kattints és nézd meg milyen szórakozási lehetőségek várnak rád Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem szeretnéd a négy fal között tölteni a hétvégét? Akkor kattints és nézd meg milyen szórakozási lehetőségek várnak rád Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán!

Debrecen

péntek:

A Died by Johnny 2011 óta működő rock zenekar. Vidám jópofa gyerekeknek tartják magukat! Repertoárjukban, népszerű, elsősorban külföldi slágerek és néhány saját szerzemény is van.

Pici zene, picit együtt. November 24.-én pénteken 20.00 órától koncert a Harmóniaházban Vörösmarty utca 4. Szűk, hangulatos kis terem - 20-25 ember fér be - földön, széken, állva.

Jazz féleségek, standard feldolgozások, pop átiratok és latin zene a Chico Manada jóvoltából.

A Supernem elhozza a Weekendet: novembertől országos turnéra indul a banda, aminek pénteki megállója Debrecen. A buli vendége az Amberjac.

Érkeznek a parkettakarcoló rock&roll, twist, jive és electro-swing zenék! Akik a twistet tolják: Dj Németi & Dj Tokai

Szombat

A rock zene kedvelőinek kihagyhatatlan buli!

Az ötéves születésnapját ebben a hónapban ünneplő Elefánt zenekar őszi turnéjának debreceni állomása, ahol a szokásos fent és lent, pogó és összeborulás, elszállás és földre való visszaesés, szóval minden szélsőség, ami jó, ismét megtörténik.

A Selfish Murphy 2011-ben alakult. A kelta zenét szeretnék megkedveltetni az emberekkel és előadásmódunkkal megidézni az ír kocsmák hangulatát.

Az Underground rendezvénysorozat égisze alatt ezúttal a technoszerelmeseit invitáljuk meg a Hall-ba, hiszen két világsztár producer/dj párossal színesítjük a debreceni zenei kultúrát!

Együtt fogunk felhőtlenül szórakozni a Brassai végzőseivel és barátaikkal, mert egy szalagtűző after erről szól nálunk!


Miskolc

péntek

Lesz metál és tánc!

Pénteken hazaérkeznek a Helynekembe és mindenkit várnak egy őrületes bulira.

Mindenki ismeri a bluest. Utazás az úton, az időben, a szívben. Talán minden véget ér egyszer, vagy eltűnik, megváltozik. Csak az út marad. Mi is elindulunk a blues mentén. Nem számít más, csak, hogy te is mozdulj.

Öltözz be szuperhősnek és élvezd a kedvezményeket, na meg bulizz egy hatalmasat.

szombat

A Twister hosszú idő után visszatér Miskolcra a Corner Stage-be. Vendégzenekar a helyi California Sun

Eddigi leghosszabb és legszínesebb koncertünkre készülünk a Grizzly Music Pubban‼️ A hangulat garantált, ott a helyetek‼️

10 évesek lettünk! Legjobb dalainkból és vadonatúj, Bori X című lemezünk számaiból válogatunk jubileumi ünnepi turnénk során. Szeretettel várunk minden Miskolcon is!

A buli sztárvendége Essem lesz.


Nyíregyháza

péntek:

Papp Csaba és barátainak jazz koncertje.

szombat:

Mojo Man, Tibi a hegyről és a Folkfusion gondoskodik a hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!