Sport

2015.07.01. 09:00

Együtt jöttek, együtt mennek

Tiszalök - Kovács Jánosék ütős csapat kialakítása érdekében ütik a vasat a bajnoki rajtig – Tiszalökön.

Tiszalök - Kovács Jánosék ütős csapat kialakítása érdekében ütik a vasat a bajnoki rajtig – Tiszalökön.

Jó néhány kérdés még tisztázatlan a Tiszalökön. A megyei első osztályú futballcsapat – ebben az égvilágon semmi meglepő nincs – szeretne ütős játékoskerettel nekivágni a következő bajnoki szezonnak, mindazonáltal egyelőre csak távozókról érkezett hír...

A télen igazolt tiszavasvári testvárpár, Szolyka Gergő és Szolyka Tamás visszatér anyaegyesületéhez, oda, ahová Susánszky László is tart... Legalábbis a Tisza-partiak úgy sejtik, hogy a huszonkilenc esztendős kapus is a Vasvárit választja. Ez, még nem tekinthető ténynek, miként az sem, hogy további frontembereket veszíthetnek a Tisza-partiak. A zuhanyhíradó szerint ugyanis egyes löki labdarúgók nagyon kapósak, más tészta, ennek mennyi a valóságalapja.

Ilyentájt megszokott, hogy fals információkat is bedobnak a köztudatba, aztán győzzük kibogozni a szálakat... Mindenesetre annyi bizonyos, Kovács János marad a posztján, az edző pedig négy friss szerzemény ,,becserkészését,, tervezi. A szakvezető nyolc előkészületi meccsel számol a hathetes munka során, amely július 1-én, szerdán kezdődik.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!