Lángra lobbant egy mosógép Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lángra lobbant egy mosógép Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy családi ház fürdőszobájában a mosógép égett péntek délelőtt Nyírbátorban, a Császár Péter utcában. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakóház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek péntek délután Tiszavasváriban, az Attila utcában. A város önkormányzati tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják. Személyi sérülés nem történt.

Lakóház udvarán száz négyzetméteren a száraz aljnövényzet és egy hatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete és a szobákban lévő berendezési tárgyak égtek pénteken este Nyíregyházán, a Keselyű dűlőben. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt a 4-es számú főúton, a 279-es kilométernél, Kőlapos és Nyírpazony között. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Mezőgazdasági gép munkavégzés közben sértett meg egy lakossági gázvezetéket péntek délután Nyíregyházán, a Csongor utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült vezetéket elszorították, a gázszivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Felborult egy rakomány nélküli mezőgazdasági vontató pénteken este Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában. A balesetben a jármű vezetője sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd tűzoltódaru segítségével kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés