szon-sportoldal

2012.06.03. 10:24

Nagyvarsányi sikerek

Nagyvarsány, Nyírbátor - A nyírbátori Bátor Sárkány Úszóegyesület által rendezett úszóversenyen is bizonyították felkészültségüket a nagyvarsányi úszópalánták.

Nagyvarsány, Nyírbátor - A nyírbátori Bátor Sárkány Úszóegyesület által rendezett úszóversenyen is bizonyították felkészültségüket a nagyvarsányi úszópalánták.Minden úszó kitett magáért,aminek számos érem és értékes helyezés lett a jutalma. A versenyt követő eredményhirdetésen aranyérmet vehetett át Czap Liliána, Czap Tímea, Herczeg Viktória, Szanyi Krisztián és Farkas László. A dobogó második fokára állhatott fel Nagy Edit,Vincze Balázs,Vincze Rebeka, Sebestyén Noémi és Szanyi Krisztián. Bronzéremből Vincze Balázs és Szanyi Bianka kettőt is kiérdemelt, mellettük szintén harmadik helyen végzett Vincze Rebeka, Czap Tímea, Sebestyén Noémi, Herczeg Viktória és Szanyi Krisztián. Negyedik lett Gáspár Zsanett és Nagy Mátyás,míg Czap László a hatodik helyen végzett.

Dr.Pintye Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!