Magyarország

2010.11.05. 15:10

Adományt gyűjtött a Készenléti Rendőrség az iszapkatasztrófa károsultjainak

<p>Ruhaneműt, cipőt, tartós élelmiszert gyűjtöttek a Készenléti Rendőrség munkatársai a vöröiszap katasztrófa károsultjainak. A 40 doboznyi adományt a héten adták át a kolontári gyűjtőhelyen.</p>

Néhány napja pedig a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Parancsnoksága hatvanadik "születésnapján" a devecseri általános iskolás kisdiákokat látták vendégül Budapesten a rendőrök.

A Készenléti Rendőrség ünnepségén a diákok szállítását és teljes ellátásukat biztosította a szervezet. Nyolc gyereket sorsoltak ki - köztük két devecseri diáklányt - akik azután a rendőrségi helikopteren sétarepülést tehettek Budapest felett.

A Készenléti Rendőrség több mint négyszáz munkatársa már röviddel a katasztrófa után a helyszínen volt, és azóta is folyamatosan dolgoznak a katasztrófa sújtotta övezetben. A rendőrök nem csak munkájukkal, hanem külön adománygyűjtéssel is próbálnak segíteni a helybelieken.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!