Magyarország

2011.06.21. 14:33

Készüljön Thievery-vel a Balaton Soundra

<p>Egy kis kedvcsináló az idei Balaton Sound fesztiválhoz az egyik legnagyobb fellépővel, a Thievery Corporationnel. A zenén túl a videó is különleges, ugyanis egy speciális GoPro kamerával készítették a koncertfelvételt fantasztikus hangminőséggel.<em></em></p>

Az idei Sound idén is a fesztiválok Rolls Roysának ígérkezik, ugyanis a zenei élet krémje újra tiszteletét teszik a napsütötte Balaton-parton. Zamárdi idén ötödik alkalommal ad otthont a nívós zenei rendezvénynek olyan világsztárokkal, mint Snoop Dogg, Portishead, Parov Stelar, Tiesto, Dj Krush, David Guetta, John Digweed, vagy éppen a Thievery Corporation.

Nincs készpénz, csak Fesztiválkártya

Újdonság, hogy a Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya. A készpénzmentes szórakozást támogató, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel A Balatonsoundon is találkozhatunk  – az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

Nincs más hátra, mint hogy a hangerőt maximumra tekerjük, és engedjük szabadjára érzékszerveinket. Valami hasonlóra számíthatunk Zamárdiban is.

Thievery Corporation - Warning Shots LIVE


  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!